Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Az iPad tabletek sikere

Az iPad tabletek világszerte hatalmas sikert könyvelhetnek el maguknak. Hasonlóan az Apple többi termékéhez azonnal belopták magukat a felhasználók szívébe. 

De mégis mi az Apple termékek sikerének titka?

Márkahűség, vághatná rá, jogosnak érezve a feleletet. A márkahűség irányítja a gépezetet az az, ami igazán felbőgette a motorokat. Nyilván ebben részint van igazság, de az a kérdés, hogy vajon mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Mi volt előbb a márka, vagy a márkahűség? Utóbbi kérdésre szerencsére egyértelmű választ tudunk adni, a márka. Az Apple előbb létezett, mint az iránta elkötelezett emberek milliói.

Azaz előbb le kellett valami tenni, arra a bizonyos asztalra ahhoz, hogy végül kialakuljon egy stabil tömeg, akik követik, sőt követelik az almás termékeket. Tehát teljesítményre volt szükség. Az iPad tableteknek be kellett bizonyítaniuk, hogy többet érnek a konkurencia kínálta variánsoknál - és meg is tették! Egy cég soha nem érheti be a második hellyel, legalábbis elméletben. Arra kell törekednie, hogy folyamatosan a dobogó felső foka felé igyekezzen. Csak így lehetséges jó fókuszban tartani a célkitűzéseket. Az Apple sem érte be azzal, hogy készít egy jól menő készüléket, amit szeretnek a felhasználók.

Ez nem elég. Ennél több kell. Meg is alkották a csúcsot, amit lehetséges.

Belerakták mindazt, ami az Apple termékpalettájára oly jellemző. A könnyen kezelhető, értelmezhető, és beállítható iOS rendszer mindennek az alapja. Ez az a rendszer, melyet túlzás nélkül bárki képes kiismerni, néhány pillanat alatt. Mindezt nem azért, mert olyan egyszerű, mint egy facsipesz, a szó pejoratív értelmében, hanem azért, mert logikus, és átlátható. A formavilág is a helyére került, sőt nem csak, hogy kifogástalan vonalakat alkotott a cég, hanem igazán vonzó dizájnt, mellyel kivétel nélkül rendelkeznek, és büszkélkednek az iPad tabletek.

A külső rengeteget számít. Ha ön ért a mobiltelekommunikációhoz, akkor nyilván önnek több kell. A belső, a képernyő felbontás paraméterei, a kamera tulajdonságai, vagy épp a tárhely, processzor nagysága stb.

Ám, aki csak a látványra alapoz annak a formák a beszédesek, s bizony ezen a téren sem kell szégyenkezniük az eszközöknek. Igaz a belső jellemvonások is minden opciójukban a felhasználói igények maximális kielégítésére lettek teremtve.

Az összes Apple cikkünk megtalálható egy helyen ITT.

Tartalomhoz tartozó címkék: táblagépek iPad tabletek