Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Az Apple Airpods új hallható világot teremt

Az Apple Airpods hatalmasat szólt, amikor berobbant a piacra. Gyakorlatilag általa újradefiniálódott a fülhallgató jelentése. Kicsit úgy, mint ahogy egykor az iPhone felülírta az akkori mobilos elképzeléseket. 

Mert a gyártó erre képes: az innovációk nyomában valami újat, soha nem látott technológiai megoldást dob piacra.

Az Apple nem ismeri a kényelmetlenség fogalmát

A fülhallgató használata egyszerű, a kezelhetősége nagyszerű. Nagy ügy - gondolhatod, mitől is lenne bonyolult egy ilyen kütyü alkalmazása? Csak beteszed a füledbe és kész. Igen ám, de a komfort fokozható. Például azzal, hogy a fülbe helyezést követően a fülhallgató magától bekapcsol és már rendelkezésedre is áll. Vagy azzal, hogy egyetlen érintéssel az összes Apple készülékeddel társíthatod legújabb szerzeményedet. Az sem elhanyagolható pozitívum, hogy a töltőtok egy napos üzemidőnyi energiát rejt magában. Mindennek tetejében, a gazdag hangszínnek köszönhetően a zenehallgatás és telefonbeszélgetés egyaránt élvezetes tevékenységgé válhat. Azt is írhatnánk, hogy a fülhallgató közvetítette hang zene füleidnek.

Mennyire terheli meg a költségvetésedet az Apple Airpods ára?

Az előnyöket érintőlegesen ismertettük. A kérdés már csak az, hogy mi az ára ennek az exkluzivitásnak? Nos, önmagában nem ildomos az árcédulán figyelő összeget elemezned. Mert csak a számok nyelvén nem érthető meg, mit is kínál pontosan Számodra a termék. Vagyis az Apple Airpods értékét akkor tudod reálisan meghatározni, hogyha górcső alá veszed azokat a tulajdonságait is, amelyek hozzájárulhatnak az elégedettségedhez. Ha pedig már a számvetésnél tartunk. Jó, ha nem feledkezel meg arról, hogy egy ilyen professzionális minőségű fülhallgatót nem egy esztendőre vásárol magának az ember!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: apple airpods Apple Airpods ára