Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Az Apple Airpods előnyeit könnyedén felmarkolhatod

Az Apple Airpods nagyjából abban a pillanatban vált világhírűvé, amint felbukkant az almás cég palettájában. Ma már nem nevezhető egyedinek a technológia, amit a marokba zárható kütyü képvisel, de egykor újítónak számított.

A vállalat pedig, évről-évre próbálja tovább fejleszteni a tulajdonságai körét, hogy senki és semmi se veszélyeztethesse a vezető pozícióját.

Az Apple Airpods a minőségi kialakítás mintapéldánya

Elegendő egyszer felmarkolni a tokot, amely a két kis fülhallgatót rejti. A sima felület, a szinte észrevétlen töltési aljzat (a régebbi típusoknál) annyira kompakt és felhasználóbarát, ami nehezen múlható felül. De ez azért még kevés lenne a sikerhez, bár meg kell hagyni, hogy az Apple többek között a stílusosságának is köszönheti mindazt, amit ezidáig elért.

A fülesek jól fekszenek a fülben, és nagyszerű hangminőséget borítékolnak. Sokan tartanak a kiesés kockázatától, de ez nem reális félelem. A fülekre specializált kivitel ugyanis maradéktalanul biztonságos alkalmazást borítékol. A beszélgetések milyensége épp úgy fülbemászó, mint a zenei hangélmény. Ráadásul a csatlakozás egy szempillantás alatt végbemegy. A már társított eszközök azonnal felismerik egymást.

Ehhez még hozzáadódik a töltés könnyedsége és az általa elérhető nem csekély üzemidő. Kellhet ennél több az elégedettségedhez? Persze, egy példány a zsebedbe!

Az Apple Airpods jobban teljesít a versenytársak kínálatánál?

Vannak erősebb konstrukciók, amelyek adottságok terén egy-egy szegmensben többet nyújtanak, mint az almás füles. Ugyanakkor a megbízhatóság és stílusosság, amit biztosít, maximálisan kelendővé varázsolja.

Tartalomhoz tartozó címkék: apple airpods Apple Airpods ára