Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Az AirPods ár nem okozhat meglepetéseket!

Az Airpods ár mértéke nyilván attól is függ, hogy melyik széria tagját nézted ki. Viszont zsákbamacskáról szó nincsen: az almás cég árképzése változatlan, tehát nem is az a kérdés, hogy mennyibe kerül, hanem az, hogy mit kapsz a pénzedért cserébe?

 

Az AirPods ár nagysága eltörpül az értékek fényében

Meg is érkeztünk a lényeghez. Alapvetően nem az a fontos, hogy az árcédulán látható összeg milyen számokból áll. Persze joggal mondhatod, hogy Neked igenis számít, hogy mekkora kiadással kell számolnod. Természetesen ilyen értelemben a tervezést mindenképpen segítik a konkrétumok. De megítélni egy terméket pusztán az ára alapján felelőtlenség, amely csak félreértésekhez vezethet. Hogy miért?

Azért, mert nem az ár mutatja meg az értéket, hanem az értékek ismeretében alakul át a költségek címkézése. Ilyen módon egy adatok szerint olcsó termék is átminősülhet drágává, ha a tulajdonságai nincsenek a helyükön. Míg egy amúgy a cédula alapján drágának bélyegzett eszköz is átváltozhat kifizetődő befektetéssé a jellemzőinek hála. A vezeték nélküli füles pontosan ebbe az utóbbi csoportba tartozik, ha feltétlenül kategorizálni szeretnénk.

Elég csak ránézni a tok kialakítására, az aprólékosság, a minőség messziről süt róla. A fülhallgatók pazarul illeszkednek a fülkagylóhoz, tehát még erőteljesebb fejmozdulatoknál sem kell elveszítéstől és kieséstől tartanod. A hangminőség pedig mind input, mind output oldalon kifogástalan.

Az AirPods ár mértéke tovább faragható?

Ha még így is sokallod a kiadást, akkor érdemes régebbi szériákban gondolkodnod, így lejjebb tornázhatod a bekerülési költséget.

Tartalomhoz tartozó címkék: AirPods ár kedvező AirPods ár