Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Az Airpods ár a földön jár

Az Airpods ár megfizethető. Ez a legtöbb, ami róla elmondható, egyben pedig a legjobb. Hiszen mi kellhet még az elégedettségedhez, túl a pénztárcát kímélő költségen? Na igen, egy hozzád színben és paraméterekben passzoló modell. Úgyhogy kezdődhet a vásárlás!

 

Az Airpods ár mit sem mondd az értékekről

Az ár/érték arány az a viszonyítási alap, ami beszédes. Sokat elárul az adott termék tulajdonságairól és arról, hogy mennyire éri meg a beszerzésében gondolkodni. Egy összeg első ránézésre, sőt, sokadikra is simán nagynak hathat. De ha értékek társulnak mellé, akkor máris megváltozik a „mihez képest”, és kialakulhat a reális kép. Amire már nagy magabiztossággal alapozható a beruházás.

Szóval akkor nézzük, mit is kínál az Apple a vezeték nélküli fülese személyében. Először is pazar hangélményt. Legyen szó beszélgetésről vagy zenehallgatásról, garantált a füleket kényeztető hanghatás. Másrészt kényelmet. A füles egyetlen érintés nyomán párosítható az eszközeiddel. Automatikusan csatlakozik, és bekapcsol, de ha kiveszed a füleidből, akkor magától lecsatlakozik. Neked semmit sem kell tenned, csak élvezned az általa megtestesülő komfortot. Harmadrészt stílusosságot. Az Apple ugyanis nem adja alább annál, mint amit már megszokhattál tőle. Tipikus almás dizájn, aprólékos kivitelezés, minden részletre kiterjedő minőség. Így a füleseddel a trendiséget is zsebre vághatod.

Az Airpods ár kifizetése megtérülő ötlet?

Nagyon is. Befektetésként is tekinthetsz rá. Befektetésként a gondtalan jövőbe. Az eszköz ugyanis nem egy szezonra vagy évre szól. Az általa megtestesített nagyfokú megbízhatóság nehezen felülmúlható.

Tartalomhoz tartozó címkék: AirPods ár kedvező AirPods ár