Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Apple tabletek, a te igényeidre hangolva

Az Apple tabletek csúcskategóriás készülékek mind teljesítményben, mind tudásban, mind megjelenésben. Olyan kiforrott, letisztult, egyedi formavilággal rendelkeznek, mely utánozhatatlanná teszi őket a piacon. 

Számodra sem lehet kérdés, hogyha meglátsz egy almás kütyüt, vajon melyik gyártó termékéről van szó. Nem kérdés, mert annyira tipikus, a cégre jellemző vonásokkal rendelkeznek az eszközök. A kényelem a táblagépek esetében kiemelkedően fontos. Ha kézbe veszel egy ilyen ultramodern berendezést az első, ami prioritást élvez a kezelhetőség, a komfortos kézben tartás, a vékony kivitel, és a kis súly.

Ezek mind-mind fontosak ahhoz, hogy a mindennapi használat során ne nyűgként éld meg a tablet használatát, hanem élményt nyújtson. Ez már hosszú évek óta az Apple filozófiájának középpontjában áll - olyan eszközöket adni a felhasználóknak, melyeknek élmény a használata.

Extra kiegészítésként kifejezetten előnyös, hogyha a táblagép hátlapja fémből készült, hiszen ez, a látvány szemszögéből sem egy utolsó tényező, ráadásul plusz stabilitást, tartást biztosít az értékes kütyü számára. Az Apple tabletek felbontása, fényereje is kiváló, ez a kezelhetőség oldaláról nézve lényeges momentum.

A processzor, az órajel, a memória egytől-egyig piacvezető tulajdonságokkal rendelkeznek.

Jelen cikk írásakor (2018 július) elérhetőek webshopunkban a 2017-es és 2018-as iPad modellek is, melyek a következő specifikációval rendelkeznek.

  • szupergyors, 2.34 GHz-es processzor (a 2017-es modellben 1.84 GHz a processzor sebessége)
  • 1536 x 2048 pixeles tűéles kijelző
  • 2 GB RAM, ami a kiegyensúlyozott iOS-nek köszönhetően megfelelő sebességet biztosít az appoknak
  • 32 - 128 GB tárhely, mely a legtöbb felhasználót bőségesen kiszolgálja majd
  • Ujjlenyomat olvasó a nagyobb biztonság érdekében
  • Hatalmas, 9.7"-is kijelző

Vásárlás esetén, amit mindenképp érdemes megfontolnia, hogy mekkora tárhellyel rendelkező kütyübe fektetsz. Átlag felhasználás esetén a 32 GB is elegendő lehet, de ha nem akarsz semmit a véletlenre bízni, akkor válaszd bátran a nagyobb, 128 GB-os verziót, mely aztán végképp nem fog cserben hagyni.

Érdemes jól meggondolni a választást, hiszen az almás táblagépek esetében sajnos nincs lehetőség bővíthetőségre.

Az Apple tabletek mindig is híresek voltak üzemidejükről, ami óriási versenyelőny a konkurencia termékeihez képest. A 8827 mAh akksik kiváló eredményt értek el több teszten is, nem fognak néhány óra utána cserben hagyni. Ez a kapacitás pl. elegendő lehet közel 8 órányi Youtube videó folyamatos lejátszásához.

A hangszórók is kifogástalan minőséget képviselnek, így a zenehallgatás, filmnézés, vagy éppen a telefonálás is igazi élménnyé avanzsálhat.

Az iOS biztosította háttér könnyen kezelhető, bárki számára pillanatok alatt megtanulható. A 2017-es modell a 10.3-as, míg az idei már a 11.3-as verzióval érkezik hozzád gyárilag.

Ez határozottan előnyös jellemzője az Apple tableteknek, hiszen a precíz, akadálymentes, gördülékeny használat nyilván számodra is az első helyen áll, a készülékekkel szemben támasztott elvárások listáján. A megbízhatóság, nagyfokú minőség egybecseng az Apple nevével.

Igaz a kütyük nem kóstálnak keveset, ám a befektetésért cserébe olyan kifogástalan kivitelű eszközzel bővülhet otthoni technikai apparátusa, amivel garantálható, hogy hosszú évekig maximálisan elégedett lesz, és nem fog hiányt szenvedni semmilyen tekintetben.

Kedvet kaptál egy fantasztikus iPad tablethez? Válogass kínálatunkban

Az összes Apple cikkünk megtalálható egy helyen ITT.

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple tabletek táblagépek