Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Apple okostelefon

2018. 08. 01. 18:31:36

Korábbi cikkeinkben boncolgattuk már, hogy mit tud, milyen előnyei vannak a telefonnak, azonban mivel már egy 2 éves konstrukcióról beszélünk, ezért érdemes lehet egy kicsit mélyebbre ásni, hogy lásd, mit tud még nyújtani számodra a telefon. Összegyűjtöttünk néhány indokot neked, hogy saját magad dönthesd el a kérdést, miszerint jó vételnek számít-e az iPhone SE.

2018. 07. 01. 08:00:15

Ha a fülhallgatóról és a headsetről az összegabalyodott vezetékek és az olykor szakadozó, vacak minőségű hang jut eszedbe és már nagyon unod, hogy általában kettesével kell megvásárolod ezeket a fülhallgatókat a rövid élettartamuk miatt, akkor van számodra egy jó hírünk. Az Apple AiPods ugyanis egy teljesen új dimenziót nyit ezen a területen.

2018. 06. 21. 10:34:00

Ha régebbi típusú iPhone-od van és eddig azért nem cserélted le újabb verzióra, mert egyszerűen nem akarsz megválni a már megszokott külsőtől, akkor az iPhone SE készülékeket imádni fogod. Merthogy az a helyzet, hogy az iPhone 5 köntösébe számos újdonságot költöztetett a gyártó.

2018. 06. 12. 15:50:21

Az Apple elhozta álmaid telefonját, az iPhone 8-at! Már megszokhattad, hogy az Apple időről időre előrukkol egy új iPhone-nal. Viszont mikor megjelent az új iPhone 8, maga a jövő testesült meg a piacon. A külső kialakítás kényelmes és strapabíró, ráadásul kifejezetten dizájnos. Nem beszélve a telefon belső szerkezetéről, amely a világ legerősebb, legintelligensebb okostelefon chipjét rejti. Mutatjuk, mi mindent tud ez a készülék!

2017. 09. 18. 10:00:00

Az okostelefonok világát éljük, amikor már elképzelhetetlen számunkra az, hogy ne lapuljon táskánkban kedvenc készülékünk. A gyártók újabb és újabb izgalmas darabokkal jelennek meg a piacon, s gyakran a választás a bőséges kínálatnak hála nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. 

2017. 08. 21. 11:00:00

Az első generációs iPhone okostelefont 2007 nyarán dobta piacra az amerikai Apple cég, mely azóta számos újabb modellel rukkolt elő, melyek mind iOS (régebben OS) operációs rendszerrel vannak ellátva és érintőképernyővel rendelkeznek, így billentyűzet nélkül kezelhetőek. 

2017. 08. 07. 11:00:00

Aki okostelefont használ, az biztosan tudja, hogy ezek a készülékek milyen sok mindenre használhatók, a telefonáláson és az üzenetküldésen kívül. Amennyiben új készülékre van szüksége, mindenképpen jöjjön el üzletünkbe és nézzen szét készülékeink között, mert itt már a legújabb Apple okostelefon is kapható