Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Apple iPhone X - a csúcskategória

Megérkezett az iPhone X, melyben az X nem is “iksz”, sokkal inkább Tíz, mégis mindenki “helytelenül” ejti. Tíz, mint ahogy pontosan ennyi éve állt színpadra Steve Jobs elsőként, kezében tartva az Apple telefonjainak első generációját, és mondta el, miért is gondolja, az iPhone névre keresztelt csodájuk forradalmasítani fogja a telekommunikáció eszközeit. 

S most, 10 évvel később, miközben végigsétálunk az utcán, és szinte minden második embernek alma logó lóg a kezében, szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy volt idő, mikor még nem “simogatta” mindenki a képernyőket. Bár a tények közé tartozik, az iPhone mai kinézete abszolút nem azt a képet tükrözi, amit anno Jobs megálmodott, hiszen ő dogmatikusan ragaszkodott ahhoz az elképzeléséhez, hogy egy telefon csak akkor jó, ha egyetlen kézzel vezérelhető, ezt az elképzelést azonban a phabletek korában nehezen lehetne menőnek nevezni, így Tim Cook nem is töri magát az apró forma megtartásán.

Az X igazi innovációként OLED kijelzőt kapott, mely 5,8 colos nagyságával, és 2436 x 1125 pixel felbontásával még a FULL HD felbontását is kenterbe veri, hátlapja pedig az iPhone 8-hoz hasonlóan szintén full üveg, aminek hála a mérnökök az X készülékeinél is beépítették a vezeték nélküli töltés lehetőségét. Belső memória 64 és 256 GB, opcionálisan választható a készülék kínálatunkban, további bővítésre azonban nincs lehetőség.

Jó hír azonban, hogy a designer külső alatt is bitang aksi lapul, 2716 mAh garantálja, hogy töltés nélkül bírja az egész napos használatot az X-ed Veled!

Miért érdemes nálunk, a MobilCorner webáruházában megvásárolnod az Apple iPhone X készüléket?

Ha kell azon túl érv, hogy éppen olyan gyorsak és megbízhatóak vagyunk mind a rendelés mind pedig a kiszállítás során, mint az iPhone X készülékbe beépített A11 Bionic chip, akkor leginkább azt mondanánk, azért nálunk érdemes megvásárolnod álmaid társát, mert amellett, hogy minden gyári tartozékot hiánytalanul kézbesítünk, a készülék pedig magyar nyelvű menüvel is rendelkezik, garantáltan kártyafüggetlen lesz, így egyetlen szolgáltatótól sem függhetnek a mindennapok, ráadásul a most rendelők egy éves gyári garanciát is kapnak!

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple okostelefonok apple iphone x