Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Apple iPhone SE – a legerősebb 4 hüvelykes telefon

Zavar, hogy nem tudod normálisan használni a telefonod út közben? Mindig két kézzel kell fogni, nem érsz el normálisan semmit rajta?

A nagy képernyő jó! A még nagyobb még jobb! Biztos így van ez? Járjuk kicsit jobban a kérdés.

Az iPhone bemutatója már több, mint egy évtizede volt, abban pedig mindenki egyetért, hogy Steve Jobs és csapata megváltoztatta a világot és azt, ahogy gondolkodunk a kommunikációról.

Ahogy ő mondta – „a mai napon az Apple újraalkotja a telefont”. És valóban így is tettek, az első iPhone óta a mobiltelefon piac már nem ugyanaz, mint előtte volt.

Egy olyan eszközt tettek le az asztalra, ami teljes egészében magába foglalta az Apple vízióját – olyan eszközöket kell az embereknek adni, melyeknek élvezet a használata. Steve Jobs foggal-körömmel ragaszkodott is ehhez, az egyszerű, intuitívan használható felület pedig milliónyi emberrel ismertette meg a cég termékeit.

Ahogy elindult a mobiltelefon gyártók közti versengés úgy nőttek meg minden szempontból a mobilok. Erősebb processzor, nagyobb tárhely, több memória, nagyobb, szebb képernyő. Ez minden átlagos felhasználó számára pozitív volt, hisz néhány röpke év leforgása alatt egy mára már egyszerűnek tűnő (ám akkor valóban forradalmi) készüléktől hatalmas ugrásokban jutottunk el odáig, hogy ma már alapvető elvárás 32-64 GB tárhely, 4 GB RAM és a hatalmas képernyő.

Viszont egy 5 hüvelykes vagy még nagyobb telefon, nos valljuk be, nem mindig ideális. Nagy, nehézkes, figyelni kell rá folyton és a kezeléséhez két kézre van olykor szükség – kivéve, ha akkora kezünk van, mint egy kosarasnak.

Akárhogy fogunk egy nagyobb méretű telefont valamennyire mindig kell mozgatni egy kicsit, ha valamilyen „távolabbi” elemre akarunk bökni.

Ekkor érkezett ismét az Apple, hogy visszaránthasson minket a földre. Amellett, hogy természetesen kielégítette a hatalmas képernyőre vágyók igényeit, egy picit vissza is lépett az időben.

Itt az iPhone SE – a Special Edition – ami megkapta az iPhone 6 processzorát, gyönyörű retina kijelzővel bír, mindemellett 12 megapixeles kamerával van felszerelve. Azonban csupán 4 hüvelykes, így könnyedén elfér a kezedben!

A kamerával részletgazdag, tűéles fotókat készíthetsz, videók esetében pedig 4K-s felvételeket is nyugodtan lehet lőni vele.
Elérhető a telefonban a Live Photos funkció is – ennek segítségével életre kelnek a fotóid is. Hangot és mozgást is kapsz a fotó mellé, ezáltal elevenebben átélheted az emlékeket!

Természetesen ez a mobiltelefon is megkapta a legmodernebb iOS 11-et, a teljes Apple élményt megkaphatod egy kicsi és kézreálló telefonban, melynek valóban élmény a használata.

Mivel a biztonság elengedhetetlen, ezért az iPhone SE is TouchID-vel van ellátva, így illetéktelenek nem nyúlhatnak a telefonodba.

Sok-sok dolgot lehetne még elmondani a készülékről, ugyanakkor a legjobb az, ha a saját szemednek hiszel – nézd meg az Apple iPhone SE termékeinket ITT, rendeld meg még ma a neked szimpatikus darabot és ingyen házhoz is visszük neked.

Ne habozz, rendelj most!

Az összes Apple cikkünk megtalálható egy helyen ITT.

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple okostelefonok