Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Apple iPhone okostelefonjaink

Kedves Olvasónk, ha jelen sorokat futod, akkor a jó hírünk az, hogy nem csupán annak a gondolatnak a csírája született meg benned, hogy új telefonra ruháznál be, de már szűkíteni is sikerült a kategóriát, s a temérdek márka közül sikerült kiválasztanod az Apple okostelefonokat, innentől már csak az a kemény dió, hogy sikeresen tovább szűkítsd a kategóriát az álomtelefonra. 

Sorrendben haladva a kiadás éve szerint a legújabb széria az iPhone történetében nem más, mint az X széria - mely a jubileumi 10. évet jelenti, nem, nem felejtettek el a mérnökök a sok fejlesztés közepette számolni, amiért kihagyták a 8-as szériák után a 9-eset. Mint köztudott, az iPhonok egytől-egyig vezeték nélküli fülhallgatóval rendelkeznek hála a mérnökök újításának a 7-es széria piacra dobása óta, így mind az X, mind a 8, 8Plus, 7 és 7 Plus készülékeknél megszűnt a készülék külső borításán elhelyezett Jack bemenet.

Egyre azonban mindenképpen gondolj vásárlás előtt: a készülékek gyári méretű belső memóriája (ROM) nem bővíthető, így mindenképpen azelőtt fontold meg, mennyi helyre is van szükséged, mielőtt továbblépsz a fizetéshez! A Mobilcorner online webáruházában megtalálható Apple okostelefonok 256/128/64/32 GB kivitelben állnak rendelésre készen! Amennyiben a már meglévő Apple okostelefonodhoz keresel kiegészítőt, akkor ne habozz, kattints az oldal tetején az AirPods kategóriára, ha pedig inkább az iPad keltette fel az érdeklődésedet, startolj rá!

Végezetül egy gyors összesítés, miért is éri meg a Mobilcorner webáruházában kosárba tenni az új almás készülékedet: Nálunk minden egyes Apple okostelefon kártyafüggetlen, így még csak a pánik szikráját sem kell átélned, hogy vajon jó lesz-e a készülékbe a sim kártyád, ahogyan a gyári tartozékok is hiánytalanul érnek oda hozzád, ami pedig a szerkezet belsejét illeti: magyar nyelvű menü várja, hogy személyre szabd! Ráadásként, ha most rendelsz Tőlünk, egy teljes évig teljes körű gyártói garanciát is kapsz! Apple okostelefonra fel, almásodj, ha eddig még nem tetted!

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple iPhone okostelefon Apple iPhone