Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Apple AirPods: csúcskategória a vezeték nélküli fülhallgatók világában

Apple AirPods iránt érdeklődsz? iPhone készülékedhez nem is kereshetnél hasznosabb kiegészítőt. A világ vezető márkája a vezeték nélküli fülhallgatók világában is nagyot alkotott. A készülék hasznosságához kétség sem férhet, hiszen sportoláskor, hétköznapi rohanáshoz, vagy éppen vezetéskor is kitűnő szolgálatot tesz az Apple AirPods. 

 

Jellegzetes design 

Az Apple termékektől jól ismert design az Apple AirPods esetében is visszaköszön. A Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató automatikusan bekapcsol és csatlakozik, ráadásul a beállítását egyetlen mozdulattal elvégezheted a készülékeden. A stílusos megjelenés oltárán a megbízható funkcionalitást sem kell feláldoznod, hiszen több mint 24 óra akkumulátor üzemidővel áll rendelkezésre a headset. A tokban elvégezhető gyorstöltésnek köszönhetően, garantáltan nem kell attól tartanod, hogy lemerül az eszköz, ha egy napig nem jutsz plusz töltéshez. Elég mindössze negyedórára a tokba tenni és ismét 3 órán keresztül használhatod zökkenőmentesen. 

Kiváló minőségű hangzásvilág 

Ha zenehallgatásról van szó, akkor a hangzásvilág korántsem elhanyagolható szempont. Használhatod csak az egyik párt, ahogyan kényelmesebb és komfortosabb számodra. Sportolás közben is stabilan a helyén marad, az ergonomikus kialakításának köszönhetően. Az Apple AirPods az online rendelés kényelmét kihasználva, néhány kattintással megrendelhető. Fedezd fel az Apple kiegészítőjében rejlő lehetőségeket és alkalmazd azokat, kényelmesebbé téve ezzel a mindennapjaidat! A márka készülékei nem okoznak csalódást.

Tartalomhoz tartozó címkék: apple airpods Apple Airpods ára