Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Mac Mini

Az Apple Mac Mini vadonatúj alapokra helyezi az asztali gépezés eddig ismertnek vélt világát. Ha mindig is szerettél volna egy olyan PC-t, ami már-már notebook paraméterekkel büszkélkedik, akkor helyben vagy az almás cég háza táján. A Mini a nevéhez hűen kis méretekkel rendelkezik, viszont a tudása a legnagyobbak közé emeli. Amikor a processzor teljesítményét vagy a memória nagyságát nézed, akkor fontos, hogy ne a hagyományos, Windows alapú gépek tulajdonságaival mérd össze a kapott számokat, hiszen a Mac OS egészen másfajta közeget igényel a gördülékeny, akadálymentes futáshoz. Amihez a Windows esetén bika erő kell, az a Mac minimális kapacitásigényeinek hála szükségtelen. Vagyis a legjobb, ha az Apple Mac Mini paramétereit is „almás” szemmel veszed górcső alá. Mi az, amit garantáltan az életed és persze az íróasztalod részévé tehetsz, ha a Mini maximális előnyeire szavazol?

Egyrészt a gyorsaság talán nem is remélt dimenziójába csöppenhetsz bele, már ami a rendszer futását és az applikációk működését illeti. A fagyásokat, fennakadásokat végérvényesen elfelejtheted. Másrészt, ha hozzászoktál az új felhasználói környezethez, akkor egy olyan rugalmas, felhasználóbarát közegben találhatod magad, ahol minden sokkal egyszerűbben elérhető, mint ahogy addig azt gondoltad, remélted. Harmadrészt, a prémium minőségű alkatrészeknek köszönhetően, nem egy évre, sokkal inkább esztendők hosszú sorára biztosíthatod be az asztali számítógépes hátteredet. Az Apple Mac Mini ráadásul akár szállíthatóvá is varázsolható, mivel aprócska méretének hála, ha nem is zsebre, de táskába vághatod, aztán célodhoz érve, (kihasználva az elektromos áram közelségét - na meg persze minimum egy monitor segítségét) ismét üzembe helyezheted a legújabb szerzeményedet.