Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

iPhone XR

Rendezés:

Apple iPhone XR 64GB fekete, Kártyafüggetlen

  • kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • 1 év teljes körű gyártói garancia
(5)
Rendelhető (3-5 munkanap)
146.900 Ft 136.900 Ft

Apple iPhone XR 64GB piros, Kártyafüggetlen

  • kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • 1 év teljes körű gyártói garancia
(3)
Rendelhető (3-5 munkanap)
140.900 Ft 131.900 Ft

Az iPhone XR vásárlás nálunk nem ütközhet akadályokba. Könnyedén megrendelheted azt a modellt, ami minden paraméterében (tárhely, memória, árnyalat) maradéktalanul megfelel az elképzeléseidnek. Mert, ha már egyszer az Apple kínálta csúcsminőségre szavazol, akkor nyilvánvalóan nem érdemes beérned félmegoldásokkal. Az iPhone XR vásárlás során arra a konstrukcióra voksolj, amely a paraméterei által, maximális összhangot alkot az egyéni elvárásaiddal és persze lehetőségeiddel. Anyagilag sem mindegy, hogy melyik variációra szavazol, ám ha már úgyis komolyabb összeg kiadására készülsz, akkor pár ezer Forinton már nem éri meg spórolni. Azt a színt válaszd, ami a szívednek kedves és azt a nagyságú modellt, ami megfelel napi szinten felmerülő igényeidnek! Csak így garantálhatod hosszútávra az elégedettségedet.

Ez ugyanis egy olyasfajta befektetés, ami nem egy hétre, de még csak nem is fél évre szól. Vannak mobilok, amik ideig-óráig megállják a helyüket, ám aztán cserére szorulnak. Az Apple nem ilyen metodika mentén álmodja meg a termékeit, nem csoda, hogy a három évvel ezelőtti típusok is még használhatóak, kapják az aktuális frissítéseket stb. Merthogy a gyártó hosszútávra tervez és Téged is erre késztet. Nyilván ez a kiadás nagysága miatt is evidencia, de valószínűleg épp azért priorizálod az iPhone-t, mert tudod, létezik az a minőség, ami megéri az anyagi áldozatot. Az iPhone XR vásárlás hosszú időre szóló döntés! Az Apple csúcsmodellje olyan tulajdonságokat egyesít, amik nemes egyszerűséggel hosszú esztendőkön keresztül helytállnak, a folyamatos megújulás, innovációs előrelépések mellett, lévén a technológia mindig az aktuális tudás megtestesülése, ami jó pár évre bebiztosítja a készülék helyét a csúcskategória tagjai között.