Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Apple iPad 9.7 (2018) 32GB Wifi ezüst, 1 év Gyártói garancia

  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • 1 év teljes körű gyártói garancia
Cikkszám: 2018-01-11-133
119.900 Ft
101.000 Ft (79.528 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 16%

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Ezért jó választás a gyönyörű, ezüst Apple iPad 9.7

Nehéz elszakadni a laptoptól vagy a mobiltelefontól, pláne, ha ezekre a munka elvégzéséhez is szükség van. Tipikus eset, hogy mikor úgy döntesz, hogy most nem cipeled magaddal a laptopodat, egy idő után azt veszed észre, hogy már megint eszement módon pötyögsz a telefonodon, mert természetesen pont érkezett két olyan e-mail, ami nem várat magára. Ha pedig gondosan magaddal viszed a laptopot, szinte biztos, hogy nem lesz rá szükséged, cserébe viszont két napig fáj a vállad a plusz tehertől, amit egész nap magaddal hurcoltál.

Ha magadra ismersz a fenti dilemma kapcsán, akkor itt az ideje, hogy egyszer és mindenkorra megold ezt a problémát egy iPad segítségével, ami okosabb és kényelmesebb egy mobiltelefonnál, viszont sokkal könnyebb és praktikusabb egy laptopnál, ha utazásról van szó. Hidd el, azonnal meggyőz majd ez az ezüst színű Apple iPad 9.7-es, amikor gond nélkül és kényelmesen megírsz egy szerződést a vonaton ülve, lebonyolítasz egy Skype – konferenciát nyaralás közben vagy megírsz két fontos e-mailt is az anyósülésen utazva. További jó hír, hogy simán fogja a wifit még a hegyekben is, olyan kamerája van, hogy a profi fotósok is megirigyelhetik vele készült képeket, ráadásul a memória mérete is ideális mindennapi használathoz, de akár munkához is.

Az Apple iPad 9.7 hű társad lesz nyaralások során, értekezleteken és külföldi utazások alkalmával, de szeretni fogod akkor is, mikor egy hosszú nap után csak bekuckóznál az ágyadba és megnéznél egy részt a kedvenc sorozatodból.