Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Apple iPhone SE 128GB arany, Kártyafüggetlen, 1 év Gyártói garancia

  • kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • 1 év teljes körű gyártói garancia
Cikkszám: 1002-02-128
133.900 Ft (105.433 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

 
 
 
 

iPhone SE

Bemutatjuk eddigi legerősebb 4 hüvelykes telefonunkat, az iPhone SE-t. A telefon megalkotásához alapjaiban újítottuk meg egyik legkedveltebb dizájnunkat. Az A9 chip megegyezik az iPhone 6s-be épített fejlett processzorral. A 12 megapixeles kamera elképesztően szép fotókat és 4K-s videókat készít, a Live Photos funkció pedig életre kelti fényképeidet. Mindez együtt: egy iPhone, mely kicsi, de a tudása a nagyoké.

 


iPhone SE

Retina kijelző

 


iPhone SE

chip

 


iPhone SE

iSight kamera

 
 
 


iPhone SE
 
 
Szeretett dizájn 



imádnivaló újdonságokkal.

 
 

Az iPhone SE megalkotásával az egyik legnépszerűbb dizájnunkat tettük még tökéletesebbé. A gyöngyfúvott alumínium­borítás miatt szaténos felületű, könnyű és kompakt telefon kényelmesen kézre áll. A 4 hüvelykes1Retina kijelzőn minden élénk színű és tűéles. A telefon megjelenését rézsútos metszésű, matt felületű élek és színében a borításhoz illő, rozsdamentes acélból készült embléma teszi teljessé.

 
 


iPhone SE
 
 
A négyhüvelykes



mobilok csúcsa.

 
 

Az iPhone SE lelke az iPhone 6s-be is épített eddigi legfejlettebb processzor: az A9 chip. Az asztali gépeknél megszokott, 64 bites architektúrájú chip tényleg bámulatos számítási és reakciósebességgel bír. Játékkonzoloknál megszokott grafikai teljesítményével pedig a játékok és appok hihetetlen látványosak és élvezetesek lesznek. Ez a chip valóban minden téren hatalmasat alakít.

 
 
 
Szuperhatékony



M9 mozgáskövető koprocesszor.

 
 

Az A9 chipbe közvetlenül beágyazott M9 koprocesszor a gyorsulásmérő, az iránytű és a giroszkóp segítségével a mozgásadatokat rögzítő fitneszfunkciókat, köztük a lépésszámlálást és a távolságmérést is biztosítja.

 
 


iPhone SE
 
 


iPhone SE
 
 
 


iPhone SE

A telefon 12 megapixeles iSight kamerájával olyan éles és részletgazdag fotókat készíthetsz, mint az iPhone 6s-sel. A kamera videózásnál és vágásnál is ugyanezt a minőséget hozza: az 1080p-s HD-videók felbontásának akár négyszeresét is elérő, 4K-s felvételekre képes.

 
 


iPhone SE

fotók

 
 


iPhone SE

videó

 
 


iPhone SE

Live Photo képek

 
 
 
 


iPhone SE
 
 
 
Live Photos.



Örökítsd meg a pillanat pillanatait is.

 
 

A Live Photos funkció mozgás és hangok hozzáadásával kelti életre fényképeidet. Csak tartsd hosszan ujjad a 12 megapixeles felbontású fotó bármely pontján, és újra átélheted a felvétel pillanata előtti és utáni mozzanatokat – így válnak képeid eleven emlékké.

  

 
FaceTime HD-kamera Retina Flash vakuval.



A szelfid még jobban mutat.

 
 

A Retina kijelző nemcsak egy képernyő: vakuként is használhatod a FaceTime HD-kamerához. Egy speciális kijelzőchipnek köszönhetően a Retina Flash vaku a megszokottnál háromszor nagyobb fényerővel képes felvillantani a kijelzőt, így alacsony fényviszonyok mellett és éjszaka is ragyogó szelfiket készíthetsz. A True Tone technológia igazodik a környezeti fényekhez, így minden szín és bőrszín természetesebben jelenik meg.

  

 
iCloud-fotókönyvtár.



Az összes fényképed és videód 



mindig veled.

 
 

Az iCloud-fotókönyvtár tárolja és naprakészen tartja minden fotódat és videódat az összes eszközödön: mindenhol automatikusan frissíti őket a rajtuk végzett módosításaiddal együtt. Így a múlt heti és a tavalyi képeket is bárhonnan könnyen eléred.

 
 


iPhone SE
 
 
Megerősített adatvédelem.



Ott van az ujjad hegyén.
 
 

A Touch ID-vel egyszerűen és biztonságosan oldhatod fel a telefonod zárolását – hiszen a legtökéletesebb jelszó az ujjlenyomatod: nincs belőle két egyforma, ráadásul mindig kéznél van.

  

 
 
 
Gyorsabb 4G/LTE és



Wi‑Fi kapcsolat.
 
 

A 802.11ac szabványt támogató Wi‑Fi és 4G/LTE-kapcsolat jóvoltából még az iPhone 5s-hez képest is nagyobb átviteli sebességgel internetezhetsz, tölthetsz le appokat és játékokat, valamint játszhatsz le folyamatos átvitelű videókat. Az iPhone SE emellett az LTE-sávokból is többet támogat, így jobban tudsz vele roamingolni . A Bluetooth technológia támogatásával pedig a telefonod folyamatos kapcsolatban áll Apple Watchoddal, külső hangszóróiddal és más eszközeiddel.

 
 
 
Hardver és szoftver:
 
egymásnak lettek teremtve.

 

Az iPhone SE lelke a könnyen kezelhető, bámulatos funkciókat és tökéletes biztonságot nyújtó iOS 9 – a létező

 

legfejlettebb mobil operációs rendszer. Öröm ránézni, élmény használni: az iOS 9 a legegyszerűbb feladatokat is

 

élvezetesebbé teszi az iPhone-on.

 

 

 
 
Appok, amikkel nap mint nap többre leszel képes.

 

Új iPhone-odon a legfontosabb alkalmazások előre telepítve vannak. Az Üzenetek alkalmazásban küldött SMS-

 

eidhez fotókat, videókat, linkeket és más tartalmakat is csatolhatsz. A Music alkalmazással a teljes Apple Music- 

 

zenekönyvtár mellett saját gyűjteményed számait is könnyen elérheted.4 A FaceTime app segítségével videotelefonálhatsz 

 

iPhone-odról ismerőseid iPhone-jára, iPadjére vagy Macjére. A Térképek alkalmazás pedig részletes hangnavigációval 

 

és a mindig hasznos Tranzit nézettel mutatja meg a helyes irányt, bárhova is visz az utad.