Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Amit a Xiaomi okostelefonokról tudni érdemes

 

Ma már bizonyára senkinek nem ismeretlen a Xiaomi márkanév, ugyanis a cég már évek óta foglalkozik a felhasználóbarát okostelefonok fejlesztésével, amik évről évre egyre magasabb színvonalon képesek kielégíteni a felhasználói igényeket. 

A Xiaomi okostelefonok hallatán mindenki az egyszerű használatra, a kiváló ár/érték arányra és a minőségi hardveres kialakításra gondol, de ezek mellett sok más előnyt is tartogatnak. 

Ezért jó választás a Xiaomi okostelefon 

A gyártó cég már a kezdetektől fogva a magas minőségű telefonok gyártását tűzte ki célul, amiket a vásárlók kedvező áron tudnak beszerezni. Az első készüléket 2011-ben dobták piacra, ami hatalmas sikernek örvendett, a Xiaomi okostelefonok népszerűsége pedig azóta is a magasban szárnyal. A készülékek egyik jellegzetessége, hogy egyedi operációs rendszerrel rendelkeznek. A MIUI alapvetően az Android rendszerére épül, mégsem lehet azt mondani, hogy teljesen ugyanolyan. Sok felhasználó szerint például sokkal gyorsabb, mint az Android.

A feladatok között hihetetlenül gyorsan lehet váltani és a háttérben futó alkalmazások sem lassítják a mobil működését. A Xiaomi telefonoknak két szériáját különítjük el, a Redmi-t és a Mi-t. Ha az előbbiből választasz Magadnak készüléket, akkor erős hardverre, többmagos processzorra és fémvázas szerkezetre számíthatsz. Az utóbbi kategóriában pedig csúcskategóriás modelleket találhatsz, amik ugyan drágábbak a másik szériát alkotó társaiknál, de a cserébe kapott extrák miatt garantáltan úgy érzed majd, hogy megérik az árúkat.