Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Xiaomi robotporszívó okossá varázsolja a takarítást

 

Xiaomi robotporszívó, most ez komoly? Nem arról volt szó, hogy a gyártó ellenállhatatlan konstrukciójú mobilokkal rukkol elő? De igen, viszont a termékpaletta bővült, és megszületett a takarítás vitathatatlan nagymestere. 

Az okos, mint jelző itt sem kispórolható az ismertetésből. Szóval a vállalat hozta a formáját, csak éppen most porszívótestbe költöztette mindazt a tudást, amit elengedhetetlennek ítélt az otthon tisztává varázslásához.

Mitől olyan nagy szám a Xiaomi robotporszívó?

Attól, hogy tényleg okos. A Myhome applikáció segítségével valósulhat meg a kommunikáció: közted és a kütyü között. Beprogramozhatod, megmondhatod neki, hogy merre menjen és mit kerüljön ki, ha lehet. Előre időzítheted, hogy akkor induljon be, amikor nincsen láb alatt, és ha úgy érzed, töltőre küldheted. Az előző szériákhoz képest, a zajcsökkentés mértéke füllel hallhatóan jól sikerült. A minimális súlyú eszköz maximális hatékonyságra képes. A közel fél literes porzsák mindent elnyel, legalábbis mindent, amit a szerkezet feltakarításra méltónak ítél. A gyors töltési időnek hála, a regeneráció tempós, így az eszköz hamar újult erővel vetheti bele magát az otthonod tisztításába. A kütyü kommunikációs csatornái érzékenyek, akárcsak a szenzorai. A különböző beállításoknak köszönhetően, útvonalakkal láthatod el, és egyéb paraméterezéssel szó szerint testre - vagyis lakásbelsőre szabhatod a mozgását, a működését.

Xiaomi robotporszívó kiválthatja a hagyományos porszívózást?

Igen. A technológia precizitása lehetővé teszi, hogy a tradicionális, gégecsöves porszívót végleg félre tudd tenni. Közben pedig átadhatod a terepet a halkan, eredményesen fel-alá “járó”, saját bejáratú takarító személyzetednek.