Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Xiaomi Redmi nem ismeri a lehetetlent

A Xiaomi Redmi már a megjelenésének pillanatában felrobbantotta a piacot. Egyszerűen azért, mert olyan áron futottak be a széria készülékei, ami addig megvalósíthatatlanul alacsonynak tűnt.

Ráadásul, ami talán a legfontosabb a márkával kapcsolatosan: a mérsékelt bekerülési költségekhez nem mindennapi értékek társulnak.

Mit nyújthat Számodra a Xiaomi Redmi?

Mikor érdemes a márka termékeiben gondolkodnod? Ha a szabadidő eltöltését egy könnyen, gyorsan kezelhető rendszerrel kívánod élvezetesebbé tenni? Vagy ha a munkádban szeretnéd kihasználni a kütyüdben rejtőző előnyöket? Látszólag e két terület egymástól merőben különbözik, és eltérő tulajdonságú mobiltelefont igényel. De akár egyetlen egy döntéssel mindkét területet kiteljesítheted. Anélkül, hogy a profizmusért cserébe megfizethetetlen kiadásokkal találnád szemben magad. Mert azért az tény és való, hogy az egyes gyártók árképzésükben nem mindig ismernek határt.

A Xiaomi azon egyszerűnek tűnő mentalitással érkezett meg az okostelefonok piacára, hogy a vevőit megfizethető, de tudásban kimagaslóan teljesítő mobilokkal kívánja ellátni. A versenytársak eleinte nevettek, aztán legyintettek erre az egészre, mondván: lehetetlen.

Hamar kiderült azonban, hogy a lehetetlen nem az a kategória, amit a márka hajlandó elismerni. Így aztán megszületett a Redmi széria, és vele együtt a nem akármilyen ár/érték aránnyal rendelkező paletta.

Xiaomi Redmi tartja a lépést a technológiai újításokkal?

Igen. Sőt, valójában nem ez a legjobb kifejezés. A tapasztalatok azt mutatják, hogy inkább töri az utat, és egy gondolattal legalább mindig a versenytársak előtt jár.

Tartalomhoz tartozó címkék: Xiaomi Redmi Xiaomi Redmi telefonok