Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Xiaomi okostelefon távol áll mindentől, ami gagyi

A Xiaomi okostelefon kicsit olyan, mint egy minden előítéletet megcáfoló felkiáltójel. Mint egy kivétel, ami erősíti a szabályt. Hiszen a cég megjelenése előtt, mit gondolt a többség a kínai termékekről? Azt, hogy nem megbízhatóak, finoman fogalmazva.

Még akkor is így vélekedtek, ha amúgy a hétköznapokban majd mindenen ott feszített a made in China címke. Ám ekkor betoppant a köztudatba a gyártó és minden addigi elgondolást a feje tetejére állított.

A Xiaomi okostelefon rácáfolt a bírálatokra

Ma már nem igazán kell magyarázni, hogy mitől akkora durranás a cég kínálta minőség. Szükségtelen a bizonyítékok felsorakoztatása és a jó hírnév megalapozása. Mert ezek mind megtörténtek, maguktól, erőltetés nélkül. Pedig ha még emlékszel rá, akkor a konkurens vállalatok nem akármilyen hangulatban fogadták az újonnan színre lépő céget. Gúny, irónia, szarkazmus. Nagyjából ezek a megnyilvánulási formák arattak köreikben. Hiszen mit akarhat a nagyok között egy porszem, akiről még soha, senki nem hallott?

Aztán a porszem óriási porvihart kavart, mert a felhasználók ráéreztek a márka ízére. A különlegességére. Arra, hogy egyáltalán nem kínál kevesebbet a nagyoknál megismert prémiumminőségnél. Csak mindezt történetesen megfizethető áron. Úgy, hogy a technológiai innovációk bevezetése azonnal létrejön, tehát várakoztatásról szó sem lehet. Ezért annyira kedvelt a márka képviselte nem mindennapi stílus.

Xiaomi okostelefon tulajdonságai túlmutatnak az alapszintű felhasználáson?

Igen. Nem kezdő mobilról beszélünk. Így a közbenjárásával a komolyabb techterveidet is gördülékenyen megvalósíthatod.