Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Xiaomi okostelefon nem fukarkodik a technológiai újításokkal

 

A Xiaomi okostelefon magasra tette a lécet. Olyannyira magasra, hogy kevés gyártó képes megugrani. Ha pedig hozzávesszük azt is, hogy milyen kedvező feltételekkel kínálja a cég a termékeit, akkor nehezen találni versenyképes konkurenciát.

 

Miben különleges a Xiaomi okostelefon?

A gyártó hitvallása viszonylag könnyen összefoglalható. Technológiát mindenkinek! Nem valamiféle alap technikai háttérről beszélünk. Itt konkrétan a legújabb fejlesztésekről van szó, azokról az innovációkról, amiknek a felfedezéséért harcokat vívnak egymással a vállalatok. Nem mindennapi fejlődési utat járt be a cég, az bizonyos. Amikor megjelent a piacon kb. senki sem hitte, hogy feltörhet a csúcsig, sőt, még a középkategóriáig sem. Aztán alig telt el egy kis idő, és a Xiaomi ott találta magát, ahol a nagyok trónolnak.

A csúcson és az eladási listák élén. Persze ez a fajta felfutás nem meglepő, elnézve a vállalat fent is említett stratégiáját. Ám a taktika hiányos, ha csak a modern technológiai újításokat hozzuk fel, mint lényeges elemet. Ugyanis ahhoz, hogy ez teljessé váljon, még egy adalék szükséges, mégpedig az elérhető ár. Sőt, talán az elérhető nem is a legjobb kifejezés. A gyártó olcsó, ugyanakkor fejlett mobilokkal kívánta ellátni a tömegeket. Sikerült-e elérniük ezt a célt? Igen, a berobbanás óta, folyamatosan. Az ok egyszerű. Az innovatív megoldások érdeklik a felhasználókat, de a költségek néha elrettentő erejűek. Viszont, ha az anyagiak nem jelentenek kihívást, és megmaradnak az újítások, akkor készen is van az ellenállhatatlan képlet.

Xiaomi okostelefon a jövő választása

Miért? Azért, mert a vállalat elképesztő sebességgel ontja magából a frissítő gondolatokat, az újító elképzeléseket és a technológiai fejlesztéseket.