Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

A Xiaomi okostelefon a technológiai fejlettség legmagasabb szintjén áll

A Xiaomi okostelefon sikere nem csupán az alacsony árában rejlik. Ez a kijelentés pedig általános érvényű a gyártó összes terméke esetén. Nem pusztán arról van szó, hogy adott egy kínai cég, aki hihetetlenül olcsón kínálja a kütyüit. 

Ez önmagában kevés. A kérdés az, hogy pontosan mit kínál technológiai szinten? Mi az, amitől igazán megtérülő befektetéssé válnak a készülékek?

A Xiaomi okostelefon nem rejtegeti az innovációkat

A vállalat egyik ütőkártyája, hogy nem tartja vissza az információkat. A technológiai újításokat jóformán azonnal, a letesztelésük után beépíti a modellekbe. Nincsen késleltetés, várakoztatás és túlárazás sem. Ez a fajta közvetlenség hatalmas előny. Az okostechnológiáért rajongók pedig maximálisan kiélhetik magukat, kihasználva a telefonjukban megbújó pozitívumokat.

Az egyik jelentős tény tehát az, hogy a fejlődés, a cég hitvallása szerint, mindenkié. Itt jön a következő megállapítás, miszerint ez kizárólag úgy lehetséges, ha a fejlesztések folyamatosak és ténylegesen bárkinek elérhetőek.

A telefonok olyan árképzéssel rendelkeznek, ami lekörözhetetlen. Milyen érdekes, hogy amikor a Xiaomi felbukkant a piacon, a legtöbb gyártó hátat fordítva kinevette. Nem törhet fel a csúcsra - gondolták, hiszen bebiztosítottnak érezték a pozíciójukat. A mosoly azonban hamar eltűnt az arcukról, mert a vállalat minden vérmes reményt felülmúló szárnyalásba kezdett. Most pedig már ott trónol az egykori nagyok mellett.

Xiaomi okostelefon előnyei hosszútávra szólnak?

Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogyha ennyire gyors a megújulás, akkor egy-egy készülék élettartama mennyi időt ölelhet fel? Az innovációk ténylegesen sebesen követik egymást, viszont a mobilok tudása nemcsak most, hónapokkal, sőt, évekkel később is kiaknázható.