Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Xiaomi Mi 8 ár alacsonyan mozog

A Xiaomi Mi 8 ár a készülék értékei fényében kifejezetten alacsony, pénztárcabarát. Ha olyan mobilra vágysz, ami a kategóriájában kiemelkedő pozitívumokkal büszkélkedik, és még a bekerülési költségével sem terheli meg családi kasszádat, akkor a lehető legjobb helyen jársz! 

Néhány éve még a patinás nagy gyártók azt mondták, hogy a kínai cégek térhódítása kedves próbálkozás, de nem fog sikerrel járni. Ehhez képest ma már ott tartunk, hogy a Xiaomit már gyakorlatilag mindenki ismeri, mégpedig úgy, mint egy minőségi készülékeket piacra dobó gyártót. Merthogy ez az igazság, amire a saját tapasztalat világít rá a legteljesebben.

A Mi 8 kellemes tapintású, hűvös fémvázat kapott, ami nemcsak érintésre különleges, hanem látványnak sem utolsó. A kézbe simuló üveg hátlapon túl, a remekbe szabott, ergonomikus gombkialakítás határozottan kezessé varázsolja a készülék használatát, amit legszívesebben mindig a markodban tartanál. Kiváló betekintési szögek, kifinomult kijelző, esztétikus notch - mi kellhet még? Szó szerint élmény ránézni a mobilra, akár oldalról is, mert a látvány szinte simogatja a szemeket. Az automata fényerő szabályozás annyira jól kalibrált, hogy a legvakítóbb napsütésben is tökéletes marad a képernyő láthatósága.

Az ujjlenyomat olvasó gyorsan és precízen végzi a dolgát, a letisztult formavilághoz pedig nagymértékben hozzájárulnak a vonzó fizikai paraméterek, illetve az, hogy a Xiaomi Mi 8 ár a földön jár. A fenti jellemvonások kizárólag az esztétikumot hangsúlyozták ki, holott a készülék belső tulajdonságai azok, amik igazán kiemelik a versenytársak közül. Megbízható, gyors, kezes, és mindennek tetejében elérhető Xiaomi Mi 8 ár mellett lehet a Tiéd, hosszú évekre garantálva a tökéletes és hibátlan mobil élményt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Xiaomi Mi 8 ár kedvező Xiaomi Mi 8 ár