Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Xiaomi ár mértéke tutira nem hoz zavarba

A Xiaomi ár ütőképes. Sőt, tulajdonképpen KO-képes, ugyanis a versenytársakat ezen a téren egy az egyben lepipálja. Mondjuk meglepőnek nem mondható ez a fordulat, hiszen a vállalat már a kezdetek óta arra törekszik, hogy elérhetőséget garantáljon a vásárlóinak. Ezt pedig, mind az innovációk, mind a bekerülési költségek terén megvalósítja.

 

A Xiaomi ár nagyságát nem érdemes önmagában szemlélni

Az ár/érték arány az a mérleg vagy viszonyítási alap, ami tökéletes és egyben precíz betekintést nyújt az adott termékről, termékekről. Az összegek magukban nem túlságosan beszédesek. Egy számsor attól válik ilyenné vagy olyanná, hogy kontextusba kerül. Azaz valamihez képest viszonyítva sok vagy kevés. A technológia területén a biztosított értékek azok a „súlyok”, amik rengeteget nyomnak a latba. Ha ezek megvannak, akkor onnantól kezdve az árképzés folyamata megváltozik. Ahogy a végeredmény megítélése is.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a Xiaomi esetében annyi különbség fedezhető fel, hogy a pénztárcabarát feltételek csak úgy, egyedül állva is messziről szemet szúrnak. Ezek után a felkutatott és kielemzett pozitív tulajdonságok csak tovább növelhetik a márka amúgy sem csekély vonzerejét.

Ahogy fentebb említettük, az elérhető árakon túl, a cég célkitűzése, hogy az innovációkat bárki marokba zárhassa – a telefonja képében. Miként a kedvező anyagi kritériumok stimmelnek, úgy a fejlesztések háza táját sem érheti kritika.

Xiaomi ár kilóg a sorból?

Mindenképpen. De a gyártó mindig is különbözött a versenytársaitól. A megjelenése sem volt mindennapi, ahogy a csúcsra érését is azóta emlegetik.

Tartalomhoz tartozó címkék: kedvező Xiaomi ár Xiaomi ár