Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

A szilikon telefontok a markodra lett szabva!

A szilikon telefontok zseniális találmány. Nem véletlen, hogy annyian rajonganak érte, hiszen azon túl, hogy nem rondítja el mobilod megjelenését, nem szól bele annak kisugárzásába, bájába, mégis tökéletes védelmet biztosít a számára, ráadásul neked is tapadásmentes környezetet garantál, ami nagymértékben megnöveli a használattal járó komfortot. 

Ha végig nézed a kínálatunkat, akkor láthatod, hogy megannyi színvilágú, árnyalatú és mintájú modell közül válogathatsz ízlésednek, és elképzeléseidnek megfelelően. Természetesen a legegyszerűbb, áttetsző variáció is tökéletes döntés, ha te nem a tok esztétikus jegyeire fókuszálnál, hanem inkább a praktikus jegyekre. Így bónuszként megőrizheted telefonod design-ját is. Viszont, ha készen állsz egy kis merészségre, akkor megannyi alternatíva áll a rendelkezésedre, melyek feldobhatják a mobilodat.

Ha már régóta tartod a markodban készülékedet, melyen itt-ott ütődés, kopás formájában meglátszik az idő vasfoga, akkor különösen hasznos egy jól kiválasztott tokkal elfedni az öregedés jegyeit. Ezt akár teches ráncfelvarrásnak is tekintheted. A szilikon nagyon jól formálható, rugalmas, mégis ellenálló anyag, nem véletlenül került a tokgyártó vállalatok látókörébe. Könnyű vele dolgozni, a megmunkálása nem igényel feles energiát és a végeredmény, te is láthatod, tökéletes és persze sokszínű. A tokok létjogosultsága az okostelefonok elterjedésével nőttön-nőtt. Régen, még az egyszerű, buta mobilok idején maximum a külcsín fokozása miatt juthatott főszerephez egy-egy típus, ám túl nagy jelentősége nem volt, hiszen ezeket a kütyüket akár földhöz is vághattad, nem esett bántódásuk.

Na, azért ez nem mondható el a mai okostechnológia képviselőiről, bátran leejtheted, de ne lepődj meg azon, hogy a szíved mellett a telefon is darabokra törik. A szilikon telefontok védelmet garantál! Természetesen dobálóznod szilikon tokkal védett telefonnal sem érdemes, mert ekkora behatást nem lehet ilyen módon semlegesíteni, de a koccanásoktól, súrlódásoktól, ujjlenyomatoktól kitűnően megóvhatod kütyüdet. Mindennek tetejében az amúgy is szemeket gyönyörködtető látványt tovább fokozhatod a tokod extravagáns, elegáns vagy éppen sportos megjelenésével.