Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A strapabíró okostelefon fittyet hány a fizikai/mechanikai megpróbáltatásokra

A strapabíró okostelefon nem álom vagy délibáb csupán, ami ugyan jól hangzik, de a valóságban nem létezik. A Cat mobilok kivétel nélkül megtestesítik mindazt a vágyott jellemvonást, ami egy igazán ütős és ütésálló készüléktől elvárható.

 

A strapabíró okostelefon teszteken bizonyít az éles bevetések előtt

Az, hogy a gyártó mobiljai bírják a gyűrődést, nem valamiféle jól hangzó szlogen vagy reklámszöveg. Az eszközök komoly teszteken esnek át - olykor szó szerint is - amelyek során bebizonyíthatják, mire képesek. Ha hibádzik a rendszer, ha nem teljesítenek megfelelően, akkor nem kerülnek ki a boltok polcaira. Ez ennyire egyszerű. Amúgy nem egyszerű ezeken a megpróbáltatásokon sikerrel keresztül menni, mert a léc nagyon magasra van téve a cég háza táján. Ez persze nem meglepő, lévén a piacon az egyetlen olyan vállalkozásról beszélünk, amely a strammságot nem veszi félvállról.

Por? Víz? Fény? Ugyan, ezek közül egyik sem árthat a tesztelt alternatíváknak. Az ütődések, karcolódások olyan ritkán látott vendégek a kütyük életében, mint a fehér hollók.

Nem bíztatunk arra, hogy kislabda dobással tedd próbára a szerzeményedet, de biztos lehetsz abban, hogy a masszívság vagy a strapabírás nem holmi jól hangzó frázisok.

strapabíró okostelefon tudásban háttérbe szorul a techóriások kínálatához viszonyítva? 

Ez a leggyakrabban felbukkanó félelem, ami a Cat mobilokkal szemben felmerül. De ez egyben az egyik legkönnyebben nyugvópontra téríthető aggodalom is. A vállalat nem véletlenül hirdeti úgy magát, mint okostelefon gyártó. A kütyük nem nélkülözik az innovációkat.