Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Sony okostelefonok titka

A Sony okostelefonokról oldalakat lehet írni, hiszen minden készülék más. A termékek nyilvánvalóan nagyjából azonos célcsoportot céloznak meg, de nem feltétlenül ugyanazon elvek mentén. 

A kütyük világában a fejlődés elengedhetetlen következmény, sőt elvárás. Érdemes visszatekintenie, csak néhány évtizedet, hiszen akkor a napnál is világosabban láthatja, milyen hihetetlen gyorsuláson ment keresztül ez az éra. Egyszer valaki azt mondta, hogy fel fog pörögni az idő, és mindenki legyintett rá. Az idő állandó, nem képes változásra.

Pedig a gyakorlat azt mutatja, hogy ez a jóslat bekövetkezett. Mert igaz, ugyanúgy 24 órából áll egy nap, mégis olyan léptékben rohan az élet, s ezzel együtt minden, ami vele jár, hogy alig lehet nyomon követni az átalakulás sebességét.

A technológiai szegmens kiváló példa erre, s talán a Sony okostelefonok titka is ebben rejlik. Az innovációkban. Az, hogy formaviláguk rendben van, jóformán alapnak mondható. Az, hogy a belső paraméterek tökéletesen megfelelnek a mobilos közönségnek szintén nem nyújt különleges pluszt. Így aztán két példával alátámasztva mégis csak az innováció az, ami a kulcs, ami nyitja a siker zárát, vagy épp a titok ajtaját.

Milyen egy jó fejlesztés? Rést talál valahol a mobilos lehetőségek piacán, és azt a lyukat bizony kitölti. De nem akárhogyan, hanem maximális lelkesedéssel, és lehengerlő technikai megoldásokkal azért, hogy más már ne férhessen oda az egykori „rés” közelébe. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a konkrét innovatív előre lépések, tesztelések, és végül a kereslet megismerheti a legújabb kínálatot. A legfrissebb fejlesztést, a leget.

Na ebből van elég a Sony okostelefonokban.

Az egyik ilyen űrt kitöltő fejlesztés az éjszakai fotózás éráját érintette. Hihetetlen változtatása volt ez a Xperia típusnak, hiszen egyre többen szerettek volna mondjuk éjszaka is készíteni egy selfie-t. Mindegy, hogy mennyire nyugszik komoly alapokon, az igény igény marad, s a Sony ezt tiszteletben tartva megadta a vevőknek, amit kértek.

Egy másik típus a hosszú akkumulátor idővel rukkolt elő, és kerekedett felül a versenytársakon, tízezrek elvárásainak eleget téve. A titok tehát a folyamatos „hiány-analizálásban” rejlik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Sony okostelefonok okostelefonok