Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Sony okostelefon megérdemli a figyelmet?

A Sony okostelefon ár/érték arány szempontjából nagyon is kifizetődő választás. Bár nem erről a gyártóról hallani a legtöbbet mobilos körökben, ez nem azt jelenti, hogy nincs is miről beszélni. 

Pusztán azon örök mondás érvényesül itt is, hogy nem mindig a leghangosabb a legjobb. Szóval érdemes górcső alá venni a cég kínálta mobilokat, amik kifejezetten jól szerepelnek a teszteléseken.

A Sony okostelefon tartja a lépést a sztárgyártókkal?

Érdekes, ugyanakkor sokszor felmerülő kérdés, hogy a vállalat mennyire van a toppon jelenleg? Mert azt tudjuk, hogy a nyomógombos ősök idejében kimagaslóan jól teljesített. Azt sem túlzás állítani, hogy az egyik piacvezető márkává nőtte ki magát. Ám az akkoriban fényes csillagként ragyogó Nokia is eltűnt idővel a készülékek égboltjáról, és csak mostanában kúszik vissza a látóhatárra.

A Sony sem élt meg túlságosan könnyű éveket. Az, amiben kiemelkedő volt, leáldozott, és beköszöntött egy vadonatúj korszak. Olyan periódus, ahol a technológiai fejlődés rohamléptekkel halad. Ráadásul a nagy óriások gigantikus tempót diktálnak. Esélyes beérnie ezt a sebességet vagy hátul kullogva legfeljebb követésre telik tőle? Jogos és érvényes dilemma volt ez, viszont a Sony kivágta magát. Olyan szériákkal rukkolt elő, amik külső és belső paraméterek szempontjából is megállják a helyüket a kínálatban. Nem, mint sokadik rangú variációk, hanem mint igazi zászlóshajók.

Sony okostelefon kevésért sokat ad

A kevés ebben az esetben a kiadás mértékére, a sok pedig az ehhez viszonyított tudásra vonatkozik. Az ár/érték arány mindig beszédes alapul szolgál, és bizony ezen a szemüvegen át nézve nincsen szégyenkezni valója a cégnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Sony okostelefon Sony okostelefon ár