Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

A Sony okostelefon kiemelkedő ár/érték aránya

 

Telefonvásárláskor az egyik legfontosabb kérdés, hogy a kiválasztásra kerülő mobil mennyibe kerül. A Sony okostelefon sokaknak ideális alternatívát jelent, hiszen mindent tud, amire egy átlagfelhasználónak szüksége lehet. 

A kényelmes használat mellé dekoratív formatervezés és gazdag funkcionalitás is párosul, amely jellemzők igazán vonzóvá teszik ezeket a készülékeket. De mi a helyzet az árral? Mennyibe kerülnek és megérik-e az árúkat?

Mennyibe kerülnek a Sony okostelefonok?

Előre le kell szögeznünk e téma kapcsán, hogy a Sony okostelefonok termékkínálata nagyon változatos képet mutat. Ez azt jelenti, hogy vannak olcsóbb és drágább verziók is attól függően, hogy milyen funkciókkal rendelkeznek, illetve milyen extrákkal tudják megörvendeztetni a felhasználókat. A Sony Xperia L1 például egy alacsonyabb árkategóriába eső modell, már akár 50.000 Forintért is beszerezhető. Ugyanakkor az alacsony ára ellenére is a gyártótól megszokott formatervezést kapod, és a borítás alatt rejlő hardver is szépen teszi a dolgát.

A Sony Xperia L2 termékcsaládot már egy fokkal drágábban lehet megvenni, nagyjából 70.000 Forintért, cserébe viszont 8 megapixeles, szuperlátószögű szelfi kamerát, 5,5”-os kijelzőt és ujjlenyomat érzékelőt kaphatsz. A Sony felsőkategóriáját képviseli az Xperia XZ széria, ami ehhez mérten már egy magasabb, 80.000-100.000 Ft közötti árkategóriába esik. Viszont azt tekintve, hogy egy meglehetősen felhasználóbarát, elképesztően színes kép világgal rendelkező telefonról van szó, amivel profi fotókat lehet készíteni, egyáltalán nem lehet sokallani az árát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Sony okostelefon Sony okostelefon ár