Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Sony okostelefon fejlődéstörténete

A Sony okostelefon ágazata komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, amire a cégnek óriási szüksége volt, mert míg a playstation és a walkman örökre beírták magukat a történelem lapjaira, addig a mobilok gyártása nem sikerült ennyire jól, néhány olyan jónak vélt, ám alapjában rossz metódushoz való ragaszkodás miatt, amit idén végre elengedett a vállalat, hogy megközelítse ebben a szektorban is az élvonalat. 

A Sony az a techóriás, mely éveken át vonzotta a rajongókat, a követőket és a másolókat. A mobilok terén, azonban nem tudott úgy kibontakozni, mint ahogy az elvárható lett volna, s nemhogy az óriások (Samsung, Apple, Huawei) közelébe nem ért fel, de a feltörekvő nemzedék tagjait sem tudta megközelíteni. De min és miért változtatott a vállalat? Az első a megjelenés. Akárhogy is nézzük a vásárlók többsége arra mond elsőre igent, ami szép, tetszetős vagy éppen vagány.

A Sony letisztult formákkal, lapos, egyszerű design-nal dolgozott, ami alapjában véve pozitív és vonzó, ám a túlságosan sok káva elrettentően hatott az érdeklődőkre, különösen az utóbbi időben, amikor minden egyes gyártó azon igyekezett (és igyekszik), hogy minimalizálja a kávához köthető méreteket. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy napjainkban kezd ez az egész a ló túlsó oldalára dőlni, nem feltétlenül jó a notch-okkal folytatott harc. Mindenesetre, ami a Sonyt illeti kénytelen volt módosítani az elképzelésein. Így a szögletesség átadta a helyet az íveltségnek, ami mind megjelenésben, mind használatban óriási előnyt jelent és komfortot biztosít.

Persze azért még akadnak elgondolkodtató lépések, például egyes típusokból eltűnt a jag csatlakozó, ami érdekes húzás - épp a walkman kitalálójától úgy, hogy a dobozok nem rejtenek blue toothos headsetet, ajándékba. A Sony okostelefon megcélozza a csúcsot! Akadnak még átgondolásra váró innovációk és olyan röghöz kötő elképzelések, melyek már idejüket múlták, de a vállalat határozottan abba az irányba tart, hogy a készülékei megközelítsék - ne csak a debütáló márkákat, hanem az óriásokat. A kínálatunkban a legnépszerűbb Sony telefonok közül válogathatsz, melyek design-ja, kialakítása szemre való és tudása lenyűgöző, így garantáltan bármelyik modellel jól járhatsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: Sony okostelefonok Sony okostelefon ár