Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung smart TV képernyőjén még a reklámok sem unalmasak

A Samsung smart TV a televíziózás élményét vadonatúj köntösbe öltözteti. A megszokott műsorok is teljesen máshogy mutatnak akkor, ha a gyártó kínálta okostechnológia közvetítésével érnek el Hozzád. 

Arról nem is szólva, hogy az Androidos rendszernek köszönhetően, a mobiloddal jóformán bármit beállíthatsz a készüléken. Ha úgy tartja kedved, videómegosztókra is rácsatlakozhatsz, de persze a legújabb sorozatokat sem kell nélkülöznöd az életedből. Ha meg úgy határozol, hogy maradsz a kábelcsatornáknál, akkor ezt is megteheted mégpedig széles vásznon.

A vállalat égisze alatt megszülető termékek 1 éves, teljes körű garanciával toppannak be a piaci porondra. Vagyis biztos lehetsz abban, hogyha egy laza kategóriaugrással felfejleszted az otthoni, tévézési szokásaidat, akkor hosszútávon jól járhatsz. Egyrészt a felhasználói élmény a számtalan extrának köszönhetően megsokszorozódhat. Sőt, valójában a Samsung smart TV előnyei nem említhetőek egy lapon a hagyományos televíziók arculatával. Sem esztétikum, sem paraméterezettség szintjén. Másrészt olyan összhangot tapasztalhatsz meg a mobilod és a tévéd között, ami már-már sci-fibe illő.

A mesterséges intelligenciával ellátott technológia megjegyzi a szokásaidat, eltárolja az adataidat, azokat, amik segítségével aztán kitalálhatja a gondolataidat. Na jó. A távkapcsoló, pontosabban a beállítások joga Nálad marad természetesen. De az biztos, hogy a Samsung smart TV beszerzésével jól látható előnyökre tehetsz szert. A stílusos készülék ráadásul bármilyen környezetbe kiválóan integrálható. A megjelenésével hozzájárulhat az otthonodban uralkodó harmóniához. Okosságával pedig a képernyőre szegezheti a szemeidet. A kedvező bekerülési költségeknek és a hosszú garanciaidőnek hála, a beruházásodat többszörösen megtérülő befektetésként könyvelheted el.