Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

A Samsung okostelefonokban nem fog csalódni

Manapság, ha okostelefonokról van szó, akkor a Samsung cég azonnal mindenkinek beugrik. Leginkább a Galaxy S széria miatt, hiszen ezek a telefonok rendkívül megbízhatóak és jó minőségűek.

A Samsung okostelefonok közül a Galaxy S5 remek választás lehet azoknak, akik nem a legújabbat keresik, mégis egy megbízható és erős készülékre vágynak a mindennapi használathoz. A formaterv legnagyobb újdonsága a lyuggatott, bőrhatású hátlap, amely az S5 alaptartozéka.

Az újítás alaposan megosztotta a veterán Samsung ügyfeleket, hiszen mi tagadás, a fotókon tényleg elég furcsán mutat. Élőben viszont már egészen más benyomást kelt, mivel szép, kifejezetten kellemes a fogása és teljesen egyedi érzetet kelt, amikor használja.

A Samsung okostelefonok Önnek is remek megoldást nyújtanak, ha megbízható készüléket keres. Az hátlap borításával ellentéteben az előlap már a klasszikus Samsung kecsességet idézi fel. Olyannyira hasonlít az S4-éhez, hogy első látásra szinte észre sem venni a különbséget, azonban ha betekintünk a telefon belsejébe, akkor már hamar feltűnik a változás.

A külsőn egyébként maradt a hatalmas home gomb, a visszalépésért és a megnyitott alkalmazások közötti váltogatásért pedig a már megszokott kapacitív gombok felelősek.

A tervezők épp hogy csak hozzányúltak a S4-ből ismerős kialakításhoz a készítés során. A Samsung okostelefonok híresek arról, hogy remek kamerával rendelkeznek. Ebben az esetben kicsit jobban eldugták az előlapi optikát és az előző modellnél épp csak egy leheletnyivel nagyobb, 5,1 hüvelykes, 1080x1920 pixel felbontású kijelző került a telefonba.

További cikkeinket a Samsung készülékekről ITT találja.

Tartalomhoz tartozó címkék: samsung okostelefonok samsung mobilok