Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung mobiltelefonok egytől-egyig zászlós hajók?

A Samsung mobiltelefonok kapcsán viszonylag sűrűn kerül elő ez, a „tengerész” hasonlat, miszerint a modellek zászlóshajók. Na jó, de a festői képen túl, ez tulajdonképpen mit is jelent? Főleg vásárlói szemszögből nézve?

 

A Samsung mobiltelefonok nem egyszer forradalmi újítók

Azért annyira elmés a fent emlegetett hasonlat, mert a zászlóshajók úttörők, minden esetben. Úttörők, akik egyrészt mutatják az irányt, másrészt jól látható módon hordozzák a „zászlójukat”, vagyis képviselik a gyártót. A legtöbb Samsung készülékre ez a jellemző. Nyilván akadnak kivételek. Folyamatosan amúgy is lehetetlen valami soha nem látottal, újdonsággal előrukkolni. De azért az igyekezet egyértelműen látszik az egyes szériák tagjain.

Szóval helytálló a hasonlat, és jól példázza a vállalat hitvallását. Hiszen mi lehetne lényegesebb cél a fejlődésnél? Mint a technológiai szektorban már évtizedek óta jelenlévő, nagyon is meghatározó cég pontosan tudja mitől döglik a légy. Nemcsak a mobilkommunikációban jár az élen, természetesen. Viszont a sokrétű tudás abszolút megmutatkozik a telefonok kialakításában, és persze az agyi kapacitásában.

Több kategória közül is válogathatsz, ha a gyártóra voksolsz. A csúcskészülékek csúcs árakkal rendelkeznek ugyan, de a csúcsélmény általuk garantálható. A középkategóriás eszközökre szinte kivétel nélkül a pazar ár/érték arány a jellemző, szóval a mérleg nyelve az értékek irányába mozdul el.

Samsung mobiltelefonok régebbi szériái is működőképesek?

De még mennyire! Bár a megújulás folyamatos, a támogatás, frissítések szintjén is hosszútávra szól, akárcsak a garanciaidő.