Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung Galaxy S21 végül nem S30, de több, mint az S20

Sokan arra számítottak, hogy a dél-koreai vállalat dobbant egy hatalmasat és előrukkol az S30 sorozattal, ám végül a Samsung Galaxy S21 látta meg a napvilágot, sokkalta korábban egyébként, mint amit jósoltak.

Többnyire a február-április közötti időszak hozza el a cég várva-várt új szériáit, ám idén a januári hónap mintegy karácsony utáni meglepetésként elhozta a márka legújabb fejlesztéseit.

Mi az, amiben más, új a Samsung Galaxy S21 az elődjeihez képest?

Alapvetően a kézenfekvő megoldás az S20 társaságában górcső alá venni, mert ilyen módon követhető végig a fejlődés, fejlesztés útja. Kis szigorúsággal azt mondhatjuk, hogy tulajdonképpen némi ráncfelvarráson kívül, túl sok újításról nem beszélhetünk. Persze akadnak szoftveres innovációk, és nyilván itt-ott megfigyelhető az átalakulás, de markáns húzásokkal nem élt a gyártó.

Ami sokaknak kifejezetten rossz hír, hogy a Samsung úgy döntött, egy területen követi az Apple által kitaposott ösvényt. Így aztán ezen széria készülékei, tehát mind az S21, mind az S21 Plus adapter és fülhallgató nélkül kerülnek forgalomba. A dobozka tehát látványosan vékonyka, ami normális, ha nem tölti el túláradó örömmel a vásárlókat. A környezetvédelem jegyében halad ezen az ösvényen a cég, még akkor is, ha ezzel milliók nem tetszését váltja ki.

Samsung Galaxy S21 után nagyobb durranás várható?

Az előrejelzések szerint igen. Bár nem érdemes egy az egyben hitelt adni a jóslatoknak, de az biztos, hogy mivel a legtöbben az S30 felbukkanásában bíztak, annak bemutatása nem nyúlhat a végtelenbe. De addig is marad az S21.