Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung Galaxy S21 élből háromféle mobilvariációt kínál

A Samsung Galaxy S21 sorozata 3, amúgy jócskán felső kategóriába sorolható mobilt takar. Nézzük a legkisebb testvért, mert ha ő a minimum a szérián belül, akkor könnyű következtetni, hogy hol található a maximum.

 

A Samsung Galaxy S21 kompakt verziója egy tenyérbe teremtetett

Manapság divatjukat élik a lapát, teniszütő stb. megnevezéssel illetett mobilok, amik bizony leginkább kétkezes alternatívák. Az esetükben felejtős a pikkpakk érintés és tartás, de nyilván van, akinek ez a nagyság jön be igazán. Viszont akadnak, akik visszasírják a régi, kisebb modelleket. Nekik jó hír, hogy a széria legapróbb tagja egy marokban is kényelmesen elfér. Sőt, zsebre vágni sem lehetetlen feladat. Miközben extra tanúsítványainak hála bírja a strapát, víz- és porálló.

A megjelenésében nincsen semmi extra, nem mondhatni, hogy ezen a téren a gyártó kitett magáért. Hozta a megszokott szintet. Ha ez Neked tetszik, akkor nincsen vész, viszont ha valami exkluzívra vágysz, akkor nem biztos, hogy jó helyen jársz.

A kezes kialakításhoz tapintható ergonómia társul, aminek köszönhetően a mobilozás közbeni kimagasló komfort borítékolható.

A fülhallgató csatlakozó sajnos kimaradt a képletből, ami azért nem kicsit hiányzik a készülékből.

Viszont a konfiguráció a csúcson teljesít. Szóval még a komoly felbontást igénylő játékok futtatása sem jelenthet kihívást. Sőt, a videóvágás is simán megoldható a közbenjárásával.

Kinek ajánlható a Samsung Galaxy S21?

Bárkinek, akinek bejön a gyártó kínálta kellem és a hozzá társuló technikai háttér. Mindennapos feladatokra túlon-túl tökéletes, extra kihívásokra született.