Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung Galaxy okosórák újra divatba hozzák az órahordást

A Samsung Galaxy okosórák nem egyszerűen olyan kütyük, amik tele vannak számolatlan hasznos funkcióval és ennyi. Nem érdemes elmenni a stílusosságuk mellett sem szó nélkül, ugyanis ennek köszönhető, hogy mint divatos kiegészítők is megállják a helyüket.

Újra trendivé varázsolva az időkijelzés csuklóra csatolható módját.

Miért érdemes a Samsung Galaxy okosórák előnyeire voksolni?

Most mondhatnád teljesen jogosan, hogy a divatékszerek világában bőven akadnak viselésre méltó órák. Ez így igaz. Viszont a két szektor tagjai között van egy óriási különbség. Míg a hagyományosnak nevezhető karórák szépek, de nem okosak, addig az okosórák, mint ahogy arról az elnevezésük is hűen tanúskodik, okosak és szépek egyben. Szóval ha nem csupán a stílusosságra vágysz, mint olyasvalamire, amit lazán a csuklódra csatolhatsz, hanem örömmel merülnél el a készülék pozitív jellemzőiben, akkor az okosóra a Te választásod.

Azon túl, hogy nonstop képben lehetsz Önnön aktivitásoddal, láthatod hány lépést tettél meg, vagy éppen mekkora távolságot jártál be km-ben, még a kalóriák számát is detektálhatod, ha akarod. Ha nem, akkor élhetsz egyszerűen a távkommunikáció előnyeivel: SMS-t írhatsz, telefonhívást indíthatsz, miközben a mobilod a zsebedben van. Mint a régi sci-fi filmekben, amikor a hősök a tenyerükhöz beszéltük. Csak ez most van, és nem a filmek képkockáiban, hanem a kézzel fogható valóságban.

Samsung Galaxy okosórák évente cserélendőek?

Dehogy. Attól még, hogy esztendőnként új szériák látnak napvilágot, az általad választott modell hosszútávon társadul szegődhet, az innovatív jegyeivel együtt.