Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung Galaxy okosórák sokkal inkább trénerek, mint időkijelzők

A Samsung Galaxy okosórák magasra teszik a lécet, már ami a tulajdonságaikat illeti. A piacon bőven akadnak konkurenciák, hiszen napjainkban jóformán divat az okosóra hordás. Viszont ha Téged komolyan érdekel, hogy melyik típussal szakíthatsz a legnagyobbat, akkor megéri továbbolvasnod.

 

A Samsung Galaxy okosórák nem kínálnak zsákbamacskát

Nem véletlenül írtuk azt, hogy ezek a kütyük egy edzőhöz vagy életmód tanácsadóhoz hasonlítanak. Ugyanis nem titkolt céljuk az aktivitás figyelése és ezen keresztül a motiválás. Több mozgásra, több állásra és minőségibb alvásra. Jó, nyilván ezek csak ajánlások, amik ráadásul ki-bekapcsolhatóak. Szóval ha már nagyon idegesít, hogy az órád folyton „beszól”, akkor az értesítéseket könnyedén az egyéni igényeidre szabhatod.

Az, hogy ezek az eszközök megmutatják az elégetett kalóriák számát, a megtett kilométereket vagy a pulzusszámot, nem meglepő, és még csak újdonságnak sem mondható. Viszont a legújabb tervek: a vérnyomás és cukormérés kifejezetten innovatívak.

Mivel az órák pillanatok alatt összepárosíthatóak az okostelefonokkal, így az adat átvitel, internetkapcsolat fejében azonnal megtörténhet. A csuklódon ellenőrizheted az üzeneteidet, a hívásaidat, az e-maileket és így tovább. Magyarul a kommunikáció még gördülékenyebbé válhat, hiszen ha úgy tartja kedved, akkor mondjuk futás vagy bringázás közben is válaszolgathatsz a megkeresésekre.

Samsung Galaxy okosórák számtalan felhasználói igénynek eleget tesznek?

Igen, ezért aztán kifizetődő ötlet az egyéni elvárásaidnak megfelelő modellt választanod. Így garantáltan nem érhetnek csalódások.