Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung Galaxy A széria aha-élményekkel gazdagíthat

A Samsung Galaxy A széria számtalan újítással, látványos designnal robbant be a piacra és forgatta fel az amúgy sem nyugodt sodrásáról híres közeget. Persze a gyártóra ez a lendület és hév jellemző. Az árban megközelíthető, tudásban verhetetlen készülékek hamar a sikerlisták élére kerültek.

 

Mi a Samsung Galaxy A széria népszerűségének titka?

Nagyjából a titok a Samsung hitvallásával azonos. Minél több tudás és hozzáértés egyetlen készüléktesten belül. Évek óta ez az attitűd a meghatározó a márka háza táján, amiről hitelesen tanúskodnak az egyes modellek.

A technológiai vívmányok a legfontosabbak, amikre szó szerint várnak a felhasználók. Tudják ugyanis, hogy minden egyes új sorozat megjelenésével eddig még nem látott innovációk is napfényre kerülnek. A külső stílusjegyek megváltoztatása már kevésbé megy dinamikusan a cégnek, de elnézve a vásárlási statisztikákat, ez különösebben nem hatja meg a rajongókat. Bár tény és való, hogy nem arról van szó, hogy a modellek hiányt szenvednének dizájnosságból vagy trendiségből. Pláne, hogy a gyártó az egyik főszereplő, aki a mobil-divatot diktálja. Csupán egyes konkurens vállalatok sokkalta gyorsabban és gördülékenyebben formálják át a tőlük megszokott arculatot, mint a Samsung. Ez nem jó, nem rossz, pusztán egy megfigyelhető tendencia. De a belső jellemvonások minden hiányérzetért kárpótolhatnak Téged.

Samsung Galaxy A széria modelljei hogyan teljesítenek ár/érték arányban?

Kimagaslóan jól. Ha a tudásukat rátesszük a mérleg nyelvére, míg a másik térfélre a bekerülési költségeket helyezzük, hamar kibillen a rendszer - az értékek felé.