Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung aktivitásmérő mozgásra biztat

A Samsung aktivitásmérő olyan, mint egy zsebre vágható személyi edző. Szól, ha úgy érzékeli, hogy visszavettél a lendületből, és még az alvási periódusaidat is megfigyeli, kielemzi. A statisztikái segítségével hamar felfedezheted azokat az életviteli területeket, ahol érdemes tovább fejlődni.

 

A Samsung aktivitásmérő egy felhasználóbarát „emlékeztető”

Ha igényled a motiválást, ha nem bánod a figyelmeztetéseket, akkor ezt a kütyüt Neked találták ki. Kényelmes, praktikus és persze innovatív megoldás, ami mozgásra sarkall. Az aktivitás mérése és analizálása nemcsak a kalóriák számolgatásából áll. Sőt, ez a kerek egésznek egy icipici szeglete csupán.

Az egészségügyi adatok figyelemmel kísérése azért praktikus ötlet, mert rengeteget tanulhatsz belőlük: önmagadról. A mérő ráadásul rávilágíthat arra is, hogy milyen változtatásokkal érhetsz el még jobb eredményeket, már ami az állóképességed megőrzését és az egészséged támogatását illeti. Az optimális alvási ciklusok például elengedhetetlenek a jó közérzet megteremtéséhez. Bár az ember úgy véli, nyomon tudja követni, hogy mennyit pihen egy éjszaka alatt, ám a minőségi alvás értékeit igazán csak egy speciális mérésekre tervezett eszközzel érdemes elemezni. Így ugyanis a pontos számítások garantálhatóak.

Mindennek tetejében a mérő a designos stílusjegyeivel egy trendi kiegészítőddé válhat, amivel öröm munkába, iskolába vagy edzésre indulni.

Samsung aktivitásmérő jelzései figyelmeztető vagy inspiráló jellegűek?

Nem érdemes az üzeneteket negatív kritikaként felfognod. A cél a mozgás és az alvás minőségének javítása, így a készülék észrevételei mindenképpen támogatóak.