Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

A Samsung A52 királyi

A Samsung A52 a gyártó jellemzése szerint egészen egyszerűen királyi. Úgy teljesítmény, mint görgethetőség és funkciók terén. Na de nézzük, hogy mik ezek a fenséges paraméterek!

 

A Samsung A52 hozza az elvárható szintet

Nem egyszerű a gyártónak, az bizonyos, hiszen a vele szemben felállított elvárások nem csekélyek. Van egy minimum szint, ami az esetében evidencia, míg könnyen lehet, hogy más márkáknál pozitív előrelépésnek tűnhet a fokozat elérése. Na, de azért sajnálkozásra nincsen szükség, lévén a cég ezt vállalta. Ezt vállalta akkor, amikor a folyamatos innováció, fejlődés mellett döntött. Mégpedig látványos módon, mindenkor a felhasználók érdekeit szem előtt tartva.

Az A széria eleve óriási sikert aratott. Elegancia, gyorsaság, kezesség. Olyan jellemzők ezek, amik természetesen milliók rajongására tartottak számot. A fokozás pedig megtörtént, sőt, úgy is mondhatnánk, hogy folyamatosan történik.

Az A52 egyik legnagyobb pozitívuma a komoly teljesítménye. Nincs mese, a párhuzamosan megnyitott szoftverek meg sem kottyannak neki. Egyes tesztek direkt azt vizsgálták, hogy a játékokat hogyan viseli, és az eredmények szerint jól. Pedig ha valami, akkor a audio-vizuális applikációk gördülékeny futtatása sok energiát igényel.

A kompakt kialakítás a kezelést kényelmessé varázsolja, aminek hála a görgetés látványosan tempós, és persze megakadásoktól mentes. Ekkor pedig, még a kameráról, az 5G előnyeiről és a többi jellemzőről egy szót sem szóltunk.

Samsung A52 vásárlás megtérülő beruházás?

Igen. A felhasználói igényekkel összhangban hozott választás minden kétséget kizáróan hiányérzetet nélkülöző.

Tartalomhoz tartozó címkék: Samsung A52 Samsung A52 okostelefon