Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Samsung A széria az újdonság erejével tarolt

A Samsung A széria a 2019-es esztendő egyik legnagyobb meglepetése volt, már amivel a gyártó előrukkolhatott. 

Azt már előre lehetett sejteni, hogy a vadonatúj készülékek technológia tekintetében magasra teszik a lécet, ám a valóság még ennél is jóval távolabbra mutat. Hiszen ez az a széria, amit elsősorban az európai piac által diktált igényekre szabtak a mérnökök. Vagyis a Samsung A széria tagjainak megszületését egy komoly felmérési procedúra előzte meg, ahol a gyártó aprólékosan kielemezhető képet kapott arról, mire is vágynak tulajdonképpen az európai felhasználók, mobiltelefonos tekintetben.

Hamar nyilvánvalóvá vált az amúgy is köztudott tény, hogy a technikai innovációk soha nem látott érdeklődésre tartanak számot. Fontos, hogy mire képesek a kamerák, nélkülözhetetlen a médiaanyagok gyártása során elérhető prémium minőség, és persze a külső stílusjegyek sem mellékesek. A megannyi kritériumot egybegyúrva és kiértékelve alkotta meg a Samsung a Galaxy A sorozatot, ami aztán úgy söpört végig - nemcsak Európán, hanem a világon, hogy a nyomában kő kövön nem maradt.

Hiszen a széria tagjainak akad egy extra pozitív tulajdonsága. Kedvező anyagi feltételekkel szerezhetőek be. Azaz úgy tehető zsebre a csúcsminőség, hogy közben nagyon is versenyképes bekerülési költségek társulnak a kütyük mellé. Ez a kombináció kétségtelenül ellenállhatatlan, és a piaci kereslet is ezt igazolta vissza. A Samsung A széria a tavalyi év sztárjává avanzsált és természetesen a dicsfénye az idei esztendőt is töretlenül beragyogja. Tehát, ha olyan okostelefon után ácsingózol, amely döbbenetes technológiai újításokkal arat, és még a családi költségvetésed egyensúlyát sem teszi kockára, akkor a lehető legjobb helyen jársz.