Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Redmi Note 10 igazi határátlépő

A Redmi Note 10 előnyeiről úgy nyilatkozott a Xiaomi, hogy minden eddigi határt átlépnek, újraképezve a technológia korlátait. Ez bizony jól hangzik, sőt, talán egy kicsit futurisztikus is a kijelentés.

Bár igaz, ami igaz, a cég egyik célkitűzése mind magasabbra és magasabbra törni, ami a jelek szerint egyáltalán nem utópia.

A Redmi Note 10 használata nem mindennapi feltöltődést kínál

A szembarát technológiának köszönhetően, a kijelző figyelése nem károsítja a látást és nem okoz fáradtságot. Konkrétan óvja-védi a szemek egészségét, ami elnézve azt, hogy napi hány órányi telefonozás manapság a „normális”, bizony nem csekély jelentőségű pozitívum. A különleges olvasó rendszer jóformán e-book olvasóvá varázsolja a készüléket, aminek a közbenjárásával tényleg olyan érzések keríthetnek hatalmukba a képernyőre vetülő betűket követve, mintha valódi könyvet tartanál a kezedben. Az aprólékos felbontás igazi élménnyé teszi a médiatartalmak fogyasztását. Videók, sőt, játékok is gördülékenyen, na meg élvezetesen futtathatóak.

Ha már töltődés, akkor nem mehetünk el szó nélkül a bika akkumulátor mellett sem, ami mindennek tetejében pikkpakk „energizálható”. Szóval, ha éppen lemerülés fenyegeti a mobilt, akkor cirka 20-25 perc alatt 50%-ra feltölthető. Ez azért nem semmi teljesítmény!

Na és mi a helyzet a Redmi Note 10 árával?

A Dual SIM-es, kártyafüggetlen készülék ár/érték aránya nagyon is figyelemre méltó. Igaz a Xiaomi sohasem titkolta, hogy a vevőinek elérhetőséget kíván garantálni, és nemcsak az újítások, hanem a kiadások terén is. Azaz a pénztárcabarát árak borítékolhatóak, akárcsak a naprakész innovációk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Redmi Note 10 Redmi Note 10 ár