Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Pocophone középkategóriában a csúcs

A Pocophone nem okoz csalódást. Szokásosan. Miért írjuk ezt? Azért, mert a Xiaomi nem arról híres, hogy nagy-nagy levegővel telt lufikkal hitegesse a rajongóit. Ismeri a gyengeségeit, ugyanakkor gyúrja az erősségeit, és ennyi. Ennél több valójában senkinek sem kell.

 

A Pocophone nem kínál zsákbamacskát

A gyártó továbbra is tartja magát ahhoz, hogy olyan mobilokat dob piacra, amik elérhetőek. Karnyújtásnyi távolságban várják mindazokat, akiknek a Xiaomi borítékolta minőség megfelelő. Márpedig nagyon nehéz nem ideálisnak ítélni a felhozatalt, különösen, ha az értékek mellé biggyesztjük az árakat. Persze ez az egyik fegyvertény, ami a márka hírét öregbíti. Nem tartja meg magának az újdonságokat, nem rejti véka alá az innovációkat és mindeközben nem kér sokat a fejlesztésekért. Így, míg más gyártónál ugyanezek a tulajdonságok csúcskategóriás beszerzési áron kerülnek ki a piacra, addig a kínai vállalat hozza a tőle elvárhatót. Szóval a középkategória nem egyszer kizárólag árban stimmel, mert amúgy a jellemvonások inkább a csúcsra hajaznak. Kivételek nyilvánvalóan akadnak, de ettől válik ténylegesen sokszínűvé a paletta. Nem pusztán a megjelenő árnyalatok tekintetében.

Kinek jó döntés a Pocophone?

A mindenkinek nem helyes válasz. Az ugyanis magától értetődik, hogy az igények sokarcúak lehetnek. Szóval, bárkinek optimális, akinek az elvárásaival harmonizál a sorozat borítékolta minőség. Vagyis, mindenkor az egyedi elgondolások a mérvadóak. Ám azokból nem érdemes engedni. Így, ha az elképzelések stimmelnek, akkor a csalódás egy az egyben elkerülhető. Illetve a pénztárcabarát ár is garantálható.

Tartalomhoz tartozó címkék: Pocophone Pocophone mobiltelefon