Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A munkás telefonok bírják a strapát

A munkás telefonok, ismertebb megfogalmazásban a strapamobilok fittyet hánynak a fizikai, mechanikai kihívásokra. Amelyek amúgy komoly károkat is okozhatnának. Márpedig a karcolódások, súrlódások, szennyeződések olykor a legkörültekintőbb használattal sem kerülhetőek el.

Ez munkakörtől függetlenül érvényes. Hát ha még egy külső hatásokban bővelkedő foglalkozás is a képbe kerül… Máris megvan a kalamajka, ha nem jó telefonra esik a választás.

A munkás telefonok strammságát számtalan teljesített teszt bizonyítja

Elég csak a Cat mobilokra gondolni. A gyártó egyetlen egy példányt sem küldd a piacra bizonyított tesztelés nélkül. Az ütésállóságot épp úgy vizsgálják az élethű körülmények rekonstrukciójából álló kihívások során, mint a porral szembeni védelmet, vagy a szennyeződésekre adott reakciókat. Ha a megfigyelés és konkrét tesztelés folyamatában egyetlen hibajelenség sem bukkan fel, akkor a górcső alá helyezett telefon levizsgázott. Azaz alkalmas az eladásra. Úgyhogy a gyártó háza táján nem babra megy a játék. Pont ez a hozzáállás, megbízhatóság az, ami hitelességet borítékol.

Ha olyan a munkád, hogy ki vagy téve a kívülről érkező fizikai, mechanikai tényezőknek, vagy ha egyszerűen unod, hogy a hétköznapokban úgy kell vigyáznod a telefonodra, mintha hímes tojás lenne, akkor ezeket a strapamobilokat Neked találták ki. Ráadásul miközben kikezdhetetlenek, tudás és esztétikusság terén is kimagaslóan teljesítenek.

munkás telefonok hosszú élettartamot ígérnek?

Igen. Mégpedig törhetetlen magabiztossággal. Ezek a készülékek nem harcolhatóak le egykönnyen. Szóval az előnyeik hosszútávon élvezhetőek.