Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

A multifunkciós robotgép a „kisujjából” kirázza a konyhai feladatok legjavát

A multifunkciós robotgép olyan sokoldalú, mint egy gömb. Kever, gyúr, sebességet vált és teljesít. Mégpedig kitűnően. Nincs megállás, pihenés az esetében. A végeredmény pedig szakértő szemmel nézve is hibátlan. Na így írhatóak újjá a konyhai „szabályok”!

 

A multifunkciós robotgép a hétköznapokban is helytállhat?

Sőt, valójában mindennapi sztár, nem mindennapos tulajdonságokkal. Aki szeret sütni, főzni, a konyhában ténykedni, annak elengedhetetlen társ, mert nagymértékben növeli a hatékonyságot és az eredményességet. Aki nem szeret a konyhában tüsténkedni, de a muszáj nagy úr, annak ideális döntés, mert rengeteg idő és energia takarítható meg a segítségével. A tojásfehérjéket olyan kemény habbá képes verni másodpercek alatt, hogy azt bármelyik süteményremek megirigyelheti. De a különböző textúrák egybegyúrásában is az élen teljesít. A homogén szerkezet pár pillanat leforgása alatt realizálódhat.

Mivel a sebessége állítható, így aztán az eltérő munkafolyamatokhoz egy az egyben optimalizálható a működése. A keverőtál 5 literes, ami még egy nagyobb család becsületére is válhat akár. Úgyhogy ha jön a vendégsereg vagy csak szimplán tripla adagból készül a sütemény, a robotgép akkor is garantáltan jól teljesít. Ráadásként megjelenés szempontjából sincsen szégyenkezni valója. Bár a konyhai eszközök világában nem a design az a jellemvonás, ami elsődlegesen számít, de azért nem is lényegtelen.

multifunkciós robotgép bírja a robotot?

Igen, akár nap mint nap. A stramm, ellenálló kivitele borítékolja a konyhai sikereket és a fáradhatatlan robotolást, hosszú éveken át.