Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A legújabb Caterpillar mobiltelefon

A Caterpillar elsősorban a munkagépek gyártásáról ismert, bár már elkezdtek olyan ruhaneműkkel is foglalkozni, amelyeket virít a sárga embléma.

Miért is maradnának ki a mobiltelefonok a Caterpillar termékei közül? A CAT mobil lényege, hogy rendkívül strapabíró, tehát azoknak ajánlott, akik nem a hagyományos kávéházi és otthoni körülmények között használják a készüléket.

A legújabb fejlesztésű Caterpillar mobiltelefon a CAT S30. Az új Caterpillar mobiltelefon dizájnban is követi elődjét, ugyanakkor már egy kissé lekerekített vonalakat tudhat magáénak.

Szintén többféle anyagból készült, hogy még strapabíróbb lehessen, tartalmaz fémet, gumit és műanyagot is. A telefon rendkívül ellenálló a vízzel és a porral szemben. Fagyban és kánikulában is kiválóan működik – és itt a fagy a -25 fokra, a kánikula pedig az 55 fokra értendő.

Az erős rázkódás és az esések sem törik el a telefont és semmi károsodást nem szenvednek. Akár 1,8 méter magasból is leeshet a Caterpillar mobiltelefon, semmi baja nem lesz. A megvastagított Gorilla Glass védelmezi a kijelzőt és a kiváló érzékelőnek köszönhetően még akár kesztyűben is könnyedén és kényelmesen használható.

A Caterpillar mobiltelefon nem csak a külső hatások ellenállásában kiváló, de tudásban is hozza az okostelefonok felé alakított elvárásokat. A képernyő elég kicsi, viszont nagyon jó képpontos a felbontás. Emiatt erős fényviszonyok között is tökéletesen látható a kijelző.

Az Androidos telefon számos kiváló alkalmazással van telepítve. A kamera itt sem mutat jó minőségű képeket, de hát nem is erre tervezték a Caterpillar mobiltelefont. A LED-es segédfény viszont sokszor nagyon jól jön. A Caterpillar mobiltelefon kiváló azoknak, akiknek különleges helyzetekben is elő kell venniük a mobiltelefont.

Az összes Caterpillar mobilokról szóló cikkünk megtalálható egy helyen, ITT