Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A legjobb Samsung mobilok

A legjobb Samsung mobilok egyike a Galaxy Note 4, a másik pedig a már mindenki számára elérhető Galaxy S5. A Samsung mobilok a régi klasszikus verzióikkal is bizonyították megbízhatóságukat és könnyen kezelhetőségüket, nem beszélve a stílusos kinézetről.

A Samsung mobiltelefonok az okostelefonok terén is bizonyítanak, a legjobb mobiltelefonok közé minden évben kerül egy-két Samsung mobiltelefon. A Samsung Galaxy Note 8 azoknak ajánlott, akik a csúcsminőségre vágynak. A Samsung mobilok ezen modellje 6,3 hüvelykes képernyőnek köszönhetően tökéletes látványt nyújt. Ugyanakkor ez a modell nem is az olcsó kategóriába tartozik. A Samsung mobilok közül egyik modell sem képes ilyen látványra.

Szintén pozitív tulajdonság a lekerekített szélű és sarkú fém keret, amely könnyed és jó fogást biztosít a tulajdonosnak. Kincsként őrizhető a készülék. A Samsung mobilok másik gyöngyszeme a Galaxy széria, amely már könnyebben elérhető bárki számára, nem kell vagyonokat kifizetni érte, a minőség és a stílus, a tudás azonban itt is tökéletesen adott.

A modern, divatos kialakítás és az 5,1-es full HD minőség biztosítja a Samsung vásárlókat a termék egyediségéről. A készülék elérhető fekete, kék, csillogó fehér és réz-arany színben is, tehát bárki megtalálhatja a hozzá legjobban illő dizájnt.

A perforált mintázatú külső mögé komoly teljesítmény szorult, hiszen olyan kamerával rendelkezik a Samsung ezen okostelefonja, amilyennel még biztosan nem találkozott. A 0,3 másodperces fókuszidő és a szelektív fókusz rendkívüli újdonságnak számít az okostelefonok kamerái közül.

A másik izgalmas funkció az S Health 3,0 fitnesz alkalmazás, amely követi a tulajdonos sportteljesítményét és méri a pulzusát is, tehát tulajdonképpen egy személyi edzőt hordhat a zsebében.

További cikkeinket a Samsung készülékekről ITT találja.

Tartalomhoz tartozó címkék: samsung okostelefonok