Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

A kijelzővédő üveg átlátható előnyei

A kijelzővédő üveg a mobilod számára garantálható védelem felső foka, ami még ráadásul esztétikus is egyben. A különböző, biztonsági célokból megalkotott fóliák ősei nem a szépségükről voltak híresek és akkor még finoman fogalmazunk. 

Messziről látszott a készülékeken, hogy fóliázva vannak. Nem véletlen, hogy eleinte sokan elbizonytalanodtak, ha vásárlásra került a sor, mert sajnálták feláldozni eszközük alapvetően szemrevaló fizikai paramétereit - a törhetetlenség, vagy legalábbis ütésállóság oltárán. Mára már a technológia olyan mértékű fejlődésen ment keresztül, ami döbbenetes végeredményhez vezetett. Ha megnézel egy érintőképernyős akár kávás, akár káva nélküli telefont, ami üvegfóliával van ellátva, akkor maximum csak abból jöhetsz rá a védelem jelenlétére, ha elárulják neked, vagy ha roppantul szemfüles vagy.

Az esztétikum innentől kezdve semmilyen szinten nem szenvedhet csorbát. De mi a helyzet az ellenállóság fokával? Az üveg megbízhatósága és törhetetlensége kikezdhetetlen, ha a minőségi megoldásokat preferálod. A kínálatunkban kizárólag ilyen alternatívákat találhatsz, típusokra szabva. Lényeges, hogy olyan kialakítás mellett tedd le a voksodat, mely ténylegesen mobilodra lett szabva. Így ugyanis tökéletes végeredmény borítékolható mind a küllem, mind a strammság tekintetében. A kijelzővédő üveg a láthatatlan testőr! Az ütődések, karcolódások veszélye még akkor is nagy, ha mobilodat körültekintően használod és megpróbálsz odafigyelni a legapróbb részletekre.

Balesetek bármikor történhetnek, így aztán egy-egy véletlen súrlódás, koccanás komoly és egyben negatív meglepetéseket generálhat. Az üveg nyilván nem fogja megvédeni készülékedet akkor, ha méteres magasságból betonra zuhan - ilyen ellenállást csak a kifejezetten strapatelefonok viselnek el - de az garantálható, hogy a kisebb mechanikai behatások nem okozhatnak a jövőben kényelmetlenségeket neked. A fólia ugyan megsérülhet, sőt el is törhet, de egyszerű fel- és lehelyezésének köszönhetően a cseréje nem jelenthet kihívást. A kijelződ szervizeltetése helyett érdemes inkább a jóval olcsóbb és tudatosabb befektetést - vagyis az üvegfóliát választanod, mely nem kevés pénzt takaríthat meg neked azzal, hogy óvja készülékedet a harci sérülésektől.