Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A kijelzővédő fólia az Iphone készülékeknél is ajánlott

Ha egy igen drága telefonba fektettük pénzünket, akkor érdemes annak épségét minél tovább megőrizni, hiszen évekig szeretnénk még használni azt. A kijelzővédő fólia egy kötelező kellék. Nem kerül sokba, viszont megvédi az Iphone 5 kijelzőjét a karcolásoktól, kisebb repedésektől, így sokkal tovább használható marad a kijelző a vásárlás után.

Az Iphone telefonok egyébként remek készülékek, amely a mindennapokban remekül használható. Az Apple sohasem volt az a cég, amely az izom hardver kifejlesztésén dolgozott volna, azonban így is remek telefonokat dobott piacra.

A szoftver és hardver tökéletes harmóniájának elérése volt a cél mindig is, és ezt az iPhone 5 esetében is sikerült hatékonyan megvalósítani Nem találunk benne Quad-Core processzort, viszont helyette egy A6-os Dual-Core chip került a belsejébe.

A kijelzővédő fólia nem érkezik gyárilag a telefonhoz, azonban igen olcsón beszerezhető a legtöbb telefonos boltban. Az Iphone 5 egy remek készülék, amely biztonságát érdemes biztosítani. Találunk benne 1 GB RAM-ot, Wi-Fi támogatást 2.4 GHz és 5GHz-en, valamint LTE chipet is, amely a mobilinternethez szükséges.

A telefon egyébként 16, 32 és 64 GB-os hátértárral érhető el, amelyek közül érdemes a legnagyobbat választani. A kijelzővédő fólia a telefonra bármikor rászerelhető és akár 1 évig is hatékonyan védi majd a kijelzőt. A telefon ugyanolyan 8 megapixeles kamerát kapott, mint az elődje az iPhone 4S, annyi különbséggel, hogy a lencsék jobbra lettek cserélve, valamint a kijelzővédő fólia nincs a kamera útjában.