Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A kártyafüggetlen telefonok kütyütestben kínálják a szabadságot

A kártyafüggetlen telefonok óriási előnye, hogy egyetlen szolgáltatóhoz sem láncolnak hozzá. Míg évekkel ezelőtt nehezen megoldhatónak tűnt a vásárlás mobilcégek jelenléte nélkül, addig napjainkban jóformán ez az irány kezd evidenciává válni. Mert a hűségnyilatkozatok világa helyett, a választások sokszínűségének dimenziója az, ami korlátlansággal ajándékozhat meg.

 

A kártyafüggetlen telefonok univerzumán kívül is van élet?

Persze. Ha úgy akarod, akkor mindenféle akadály nélkül voksolhatsz a szolgáltatók által kínált ajánlatok valamelyikére. A kérdés csak az, hogy mennyire vagy kompromisszumképes? Mert az tagadhatatlan tény, hogy ha a kártyafüggő modellek valamelyikére szavazol, akkor a szerződés megkötésénél jó pár apró betűs részlettel szembesülhetsz. A hűségidő az egyik ilyen kulcsfontosságú kritérium, ami nem biztos, hogy örömmel tölt el. Ma még gondolhatod úgy, hogy a ragaszkodásod az érintett szolgáltató iránt kitart, akár esztendőkön át. De mi van akkor, ha holnapután szembe találod magad egy olyan ajánlattal, amit kihagyhatatlannak érzel? De hoppá! Ha köt a szerződés, akkor vagy kénytelen-kelletlen lemondasz a nagyszerű lehetőségről, vagy felbontod a megállapodást, ami nem kis anyagi veszteséggel jár. Egyik sem túlságosan előnyös és szívderítő megoldás.

Tehát igen, van élet túl a függetlenségen, de vajon nem jobb-e a határtalanság?

kártyafüggetlen telefonok drága mulatságok?

Sokan tartanak attól, hogy ennek a szabadságnak ára van. Ám a bekerülési költségekben tapasztalható kontraszt semmi a választásod által garantált nyereség mértékéhez képest.