Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A kártyafüggetlen okostelefonok nyújtotta előnyök

Sokaknak egyértelmű, hogy a kártyafüggetlen okostelefonok között nézelődnek készülékvásárlás előtt. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a szolgáltatótól függetlenített telefonok rengeteg előnyt biztosítanak a felhasználóknak. 

LG, Samsung, Apple és Xiaomi telefonok is rendelkezésedre állnak, ha úgy döntesz Te is a kártyafüggetlen mobilok közül választasz. 

Ezért érdemes kártyafüggetlen okostelefonokat venni

A kártyafüggetlenség egyik legnagyobb előnye a szabadság, hiszen a megvásárolt készüléket mobilszolgáltatótól függetlenül lehet használni. Ez az árak tekintetében is jelentős pozitívummal jár, ugyanis akár azonnal lecsaphatsz a legkedvezőbb árfekvésű mobilra. A vásárlást követően nincs más dolgod, mint beletenni a SIM kártyádat és már használhatod is a meglévő telefonszámoddal. Mivel mindegy, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozol, kedvedre élhetsz az aktuális üzleti ajánlatokkal. A kártyafüggetlen okostelefonok lehetőséget adnak a felhasználóknak arra, hogy hűek maradjanak ahhoz a telefonmárkához, ami elnyerte a tetszésüket.

Nem kell lemondaniuk az általuk preferált konstrukciókról, minőségről csak azért, mert az adott szolgáltatótól nem kapják meg, vagy ha meg is kapják, akkor sokkal drágábban, mint ahogy azt tervezték. Amennyiben a megfelelő helyen vásárolod meg a függetlenített telefont - például nálunk - akkor gyártói garanciát is kapsz hozzá. Ez azt jelenti, hogy kockázatvállalás nélkül tudsz vásárolni, hiszen bármi probléma adódik a készülékkel, vállaljuk annak javítását a garancia időtartalma alatt.